با سلام و احترام

استارتر گرامی با شناختی که بنده از شما دارم و تاپیک های درخواست سرویستون فکر کنم مجدد سرویسی تهیه کردید که قیمت پائینی دارد یا به نسبت همکاران که کیفیت خوبی دارند قیمت پائینتر هست.

شما پردازندتون اختصاصی هست ؟ شاید شر 100% هست و oversell کرده میزبانتون. شاید پهنای باندی که قرارداد بستن با دیتاسنتر تمام شده یا شاید اتک دارند و ... نمیشه دیتاسنتر را زیر سوال برد.

در مورد زیرساخت هم که دوستان ذکر کردند هیچ مشکلی نبوده برای سایر مراکزی که ما در حال خدماتی دهی هستیم و سرویس میگیریم ،فقط یک سری لینک بین شهری مشکل پیدا کرده و پینگ بین شهر ممکنه کمی بالا و پائین بره آن هم در برخی ساعات و این به یک مرکز داده ربط پیدا نمیکنه و سراسری هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط clack نمایش پست ها
سلام خدمت شما.
بله بیشترین سرور هایی که بنده داشتم از شرکت افرانت بوده و راضی هم بودم .
تنها مشکلش پهنای باند نسبتآ گران هستش.
اما چون بحث اصلی درباره پارس آنلاین و سنجش کیفیت این دیتاسنتر نسبت به سایر دیتاسنتر ها (مثل افرانت)هست...
اگر شما با سایر شرکت ها(مثل پارس آنلاین) طرف قرارداد بودین کیفیتش رو چطوری ارزیابی میکنین.؟؟
مثلآ : UP-Time , pocket loss , جواب گو بودن و ...
..
در مورد پارس انلاین و کیفیتش باید در نت تحقیق کنید مثال دو صفحه آخر همین تاپیک را ببینید (تا اینجا که بنده پست دادم) دوستان سر مهندس و ... هنوز به نتیجه نرسیدن این یعنی بر میگرده به سلیقه و فکر هر شخص و هر کسی یک نفر را با یک نام و لقب صدا میکنه پس شما بهتره تحقیق کلی در نت انجام بدید نه نظر یک شخص در تاپیک فعلی چون مثلا بنده هم نظر بدم باز شخصیه و از نظر بنده هست فقط.

در پایان هیچ گرانی به حکمت نیست. (یا پشتش قیمت الکی بالاست یا کیفیت واقعا بالاست).

شما همین سرور را اگر بخواهید از دیتاسنتر بگیرید فکر کنم حداقل بالای 400-500 تومان باید خرج کنید.

با تشکر