دوستان مشکل از مرورگر من نیست من به چندین نفر زنگ زدم برای اون ها هم اینجوری بود
دوستان مشکل از مرورگر من نیست من به چندین نفر زنگ زدم برای اون ها هم اینجوری بود
این مقاله را با دقت مطالعه نموده اید ؟
برنامه ای که در مقاله عنوان شده است در سیستم شما نصب نشده است ؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
چک شد مشکلی نداشت
افزونه های فایرفاکس رو چک کنید
مورد از مرورگر یا سیستم شما میتونه باشه
افزونه و قالبتون شاید نسخه اصل نباشه ! چون نسخه های کش رفته شده معمولا توش این چیز ها زیاده ;(
من قبلا شبیه همچین هکی داشتم
هکر با دسترسی به دیتابیس وردپرس از بخش دیتابیس ها بخشی هست مربوط به کانفیگ سایت اونجا هرچی گذاشته میشه میره تو هدر سایت!
خودتون چک کنید دیتابیس رو یا اگه خواستید دسترسی بدید بررسی کنم
دقیقا این ویروس دو روز پیش رو سیستم عامل ویندوز 8 یکی از دوستان رخنه کرده بود که با نصب یک برنامه خارجی 2 مگابایتی حذف شد!
این ویروس طوریه که روی همه درایو ها و پوشه میشینه و قابل نمایش نیست ! حتی با نصب ویندوز و ریستور بک آپ از شرش خلاص نشدیم!
اگه مشکلتون حل شده ک هیچ نه اسم دقیق و یا لینکشو از دوستمون برات بگیرم
تجربه ثابت کرده ظاهر سازی حرام خوری رو راحت میکنه...این اینماد ها کشکه ؟
بنده به شما اعلام نکردم مشکل از مرورگر شما است، فقط پرسش از شما شد و در کنار آن پاسخ درج شد، این مقاله هم تنها به مرورگر بر نمی گردد، همانطور که zakerweb عنوان نمودند به ویندوز و سیستم عامل و همچنین طبق گفته takpar7 می تواند توسط نفوذ هکر در سایت شما انجام گرفته باشد.
قبل از آگاهی کامل از توضیحات بنده، قضاوت نفرمایید.![]()
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)