پرت هاشون قیمتش بالاست ولی خصوصیت عالیشون اختصاصی بودنش هست ... پورت اختصاصی 100 مگ بهتر از 1گیگ شر هست ..به نظرم خودم (البته برایوب هاستینگ) ...
نظر شما چیه ؟
پرت هاشون قیمتش بالاست ولی خصوصیت عالیشون اختصاصی بودنش هست ... پورت اختصاصی 100 مگ بهتر از 1گیگ شر هست ..به نظرم خودم (البته برایوب هاستینگ) ...
نظر شما چیه ؟
اتفاقا بلدم ، خوبم بلدم ... این شمایی که نمی دونی هیچ موقع سرعت رو با بایت بیان نمی کنند
در ضمن این پورت 12 مگابایت چیه ؟! یکی توضیح بده ما هم بدونیم ... بهتر نیست شما که اینقدر
اطلاعات در این مورد دارید بفرمایید تا ما هم روشن بشیم ؟!
فکر نکنم share باشه چون محدودیت پهنای باند گذاشته ...
رضا جان اینطور که من شنیدم و توی چند تا از تاپیک های همین انجمن دیدم مثل اینکه OVH خفن با ایران بده. این مشکل برای صاحب سرور پیش نمیاره؟
پ ن : یه بوهایی میادچجوریاست به تو گیر نمیدن
?
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
10 گیگابیت بعد به درد کی میخوره؟هاست دی ... که شونصد تا سرور داره همشون با هم 10 گیگابیت نمیشن! فکر نمیکنم کلا به درد ایران بخوره! مگر اینکه 1000 تا سایت دانلود خرکی رو سرور باشه.
نه؟
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
خوب دیگه عدم اطلاعات این مشکلات رو هم داره.
شما که خودتو پروفسور فرض میکنی هنوز نمیدونی که من چی دارم میگم.
اساتید گرامی یکی به ایشون توضیح بده که پورت 100 مگابیت ، 12 مگابایت دانلود و کلا ترافیک میده بر ثانیه.
این تاپیک جای این بحثا نیست. ولی یکی این وسط بگه یا من دارم چرت میگم یا ایشون.
کلا در تمامی موارد هم که نظر میدید خدا رو شکر!
هر چیزی راهی دارهرضا جان اینطور که من شنیدم و توی چند تا از تاپیک های همین انجمن دیدم مثل اینکه OVH خفن با ایران بده. این مشکل برای صاحب سرور پیش نمیاره؟
پ ن : یه بوهایی میادچجوریاست به تو گیر نمیدن
?
چه بوهایی ؟
10 گیگابیت روی سرور های سری HG دیتاسنتر OVH بدرد میخوره10 گیگابیت بعد به درد کی میخوره؟هاست دی ... که شونصد تا سرور داره همشون با هم 10 گیگابیت نمیشن! فکر نمیکنم کلا به درد ایران بخوره! مگر اینکه 1000 تا سایت دانلود خرکی رو سرور باشه.
نه؟![]()
که باهاش 10 تا سرو با پورت یک گیگابیت بدی !
سرور های این سری واقعا قوی هستن ...
مشکل حرف های شما اینه که پورت رو بر حسب سرعت دانلود میگین که اینجاش اشتباهه . نباید بگید پورتی که 12 مگابایت دانلود میده ، باید بگید پورت 100 مگابیت .اساتید گرامی یکی به ایشون توضیح بده که پورت 100 مگابیت ، 12 مگابایت دانلود و کلا ترافیک میده بر ثانیه.
اینجا همه میدونن 1 بایت ، 8 بیت هست (100 مگابیت تقسیم بر 8 میشه 12.5 مگابایت) و هیچ شکی درش نیست
قصد توهین ندارم اما این حرف در مورد خودتون هم صدق میکنهکلا در تمامی موارد هم که نظر میدید خدا رو شکر!
البته این بد نیست
اینجا یک تالار گفتگوی عمومی هست و هر کس هر جا که خواست میتونه پست بده و هیچ ایرادی هم نداره
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)