نقل قول نوشته اصلی توسط 2244 نمایش پست ها
سلام

شما اگه سورس مدیانا رو کامل بشناسید این دمو رو ( سامانه پیام کوتاه - تهران پنل ) که ببینید کامل همه چیز رو متوجه می شید. بقیه موارد رو پ خ کنید در خدمتتون هستم. من سر نخ رو دادم دستتون.
من دمو سامانه پیامک شما را دیدم . شما سورس سامانه پیامک مدیانا را خریداری کردید و اومدید قالبشو تغییر دادید به همین اسونی.
ازاونجایی هم که شما فقط خط50001 تو سامانه تون دارید . معلومه که با تعرفه 73 ریال از شرکت هاماوران پنل نمایندگی رفتید. حالا یا کمتر یا بیشتر.

این بود کل گذشته سیستم شما ....

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط vebc نمایش پست ها
الان 4 ساله حرفه ای دارم سامانه پیامک کار میکنم
یکی از ایرادات فاحش این شرکتا اینه که بعد یه مدت سورسشونو ارتقا نمیدن تا بازی جدیدشون رو راه بندازند تا ریسلر مجبور بشه به خاطر عدم امکانات سامانشو عضو کنه و دوباره کلی هزینه کنه بره رو سامانه ی دیگه ای...
و مورد دوم اینه شرکت اصلی پشتیبانی بی نظیری همیشه داره شاید ریسلراشون قیمتای کمتری داشته باشند اما وقتی زیر مجموعه شرکت اصلی باشه خیلی از کارا سریع و راحت میشه

- - - Updated - - -

نه ببینید من خودم شخصا بیشتر سورس های موجود سامانه رو میشناسم
فرا پیامک
صبا پیامک
مدیانا
سیستم یکپارچه سامان سیستم
و...
اینا یه سورس نوشتند برای خودشون مشابهشو فروختن به یه شرکت دیگه که هر کدوم یک سری امکانات به خصوص داره...
درضمن یادم رفت بگم بعضی از این ریسلر ها اطلاع رسانیشون ضعیفه و اگر یه امکانی اضافه مشه به سامانه اصلا فراموش میکنند و یا به نفعشون نیست اون امکان رو برای ریسلرشون فعال کنند
من هم اوایل چون خیرد شماره بالا بود فقط یه لیست میزاشتم تو سایت تا ریسلرام از اون انتخاب کنند در صورتی که سامانه یه جا برای خرید شماره های بازار داشت که برای کاربر و ریسلر غیر فعالش کرده بودم بعدا فعالش کردما...
میخوام یه شرکت اصلی باشه که خیالم راحت باشه و تخفیف ویژه بده مدیانا تخفیف نمیده ولی مشابه سورسشو با قالب متفاوت دیدم میخوام ببینم جز مدیانا کی اصلیه تا ازش خرید کنیم
مرسی
شما اگه سورس سامانه پیامک می خوای بنده در خدمتم. یکی ازدوستام نوشت. اگه ببینی خودت متوجه میشی که این سورس از هیچ شرکت دیگه ای خریداری نشده است.
سورس هم به صورت کملا کدباز بهت میدم. که بتونی به هر کی دیگه دوست داشتی بفروشی . یا به هر اپراتوری که می خوای وصل بشی.
اگه هم خواستی می تونی زیر مجموعه من بشی و با تعرفه 7.7 از خط 50002 بدون مالیات ارسال پیامک داشته باشی. یا میتونی اصلا پنل نمایندگی داته باشی . هزینه کمتر ه بدی .