نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: این پنل مال کدوم شرکته؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید vebc آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    77 پست

پیش فرض پاسخ : این پنل مال کدوم شرکته؟

الان 4 ساله حرفه ای دارم سامانه پیامک کار میکنم
    یکی از ایرادات فاحش این شرکتا اینه که بعد یه مدت سورسشونو ارتقا نمیدن تا بازی جدیدشون رو راه بندازند تا ریسلر مجبور بشه به خاطر عدم امکانات سامانشو عضو کنه و دوباره کلی هزینه کنه بره رو سامانه ی دیگه ای...
    و مورد دوم اینه شرکت اصلی پشتیبانی بی نظیری همیشه داره شاید ریسلراشون قیمتای کمتری داشته باشند اما وقتی زیر مجموعه شرکت اصلی باشه خیلی از کارا سریع و راحت میشه
    مثلا تغییر آدرس دامنه کاربر - مثل جا به جایی ریسلرت به ریسلر دیگه و یه سری آفر هایی که شرکت اصلی میزاره ...
    من پارسال رو صبا پیامک بودم که به خاطر تعرفه های تخیلی 10.5 پایه یا که داشت میسوختیم و میسازیدیم اما موقع تمدید سالانه که شد صبا مجدد هزینه ثبت نام از ما خواست و وقتی کوتاه نیومد گشتم دنبال یه ریسلر معتبرشون و درخواست انتقال دادم و به راحتی ریلسرم منتقل شد حالا تعرفم خیلی کمتر شده اما واقعا پشتیبانی نداره و وقتی یه تیکت میدیم 24 ساعت بعد پاسخ میدن در صورتی که صبا روزی 100 تا هم تیکت میدادی بعد از 30 مین پاسخ میداد
    رو صبا رنج 100 تایی شماره میخریدم و بلافاصله بعد از دادن لیست در کمتر از 1 ساعت شماره ها فعال میشد ولی اینجا دقیقا 5 روز طول کشید تا شماره ها رو ثبت کنه. اونم هم به صورت یکجا تحویل داد که واقعا چک کردن شماره ها چون تو گردش حساب به صورت تکی ثبت نشده بود یه 3 روز طول کشید تا بررسی کنم و اخرش هم متوجه شدم 15 تا شماره ای رو که خوساته بودن و هنوز ازاد بودن رو نداده بود یه تعداد هم کلا اشتباه داده بود
    و دیگر مشکلاتی که باید بهش فکر کنید باعث میشه از شرکت اصلی بگیرید
    بک بار هم از زیر مجموعه ریلکس آقای مهدوی یا همون نسیم هسات و رومینا هاست نمایندگی گرفتم که بعد یه مدت هم شماره هامو و هم شارژمو کشید بالا و نا پدید شد
    یک بار هم از یه زیر مجموعه خرید کردم بعد یه مدت قیمتاشو برد بالا و کلی اذیت کرد هی الکی اکانتمو به هر دلیل مسدود میکرد و خلاصه نذاشت اب خوش از گلومون بره پایین

- - - Updated - - -

نه ببینید من خودم شخصا بیشتر سورس های موجود سامانه رو میشناسم
    فرا پیامک
    صبا پیامک
    مدیانا
    سیستم یکپارچه سامان سیستم
    و...
    اینا یه سورس نوشتند برای خودشون مشابهشو فروختن به یه شرکت دیگه که هر کدوم یک سری امکانات به خصوص داره...
    درضمن یادم رفت بگم بعضی از این ریسلر ها اطلاع رسانیشون ضعیفه و اگر یه امکانی اضافه مشه به سامانه اصلا فراموش میکنند و یا به نفعشون نیست اون امکان رو برای ریسلرشون فعال کنند
    من هم اوایل چون خیرد شماره بالا بود فقط یه لیست میزاشتم تو سایت تا ریسلرام از اون انتخاب کنند در صورتی که سامانه یه جا برای خرید شماره های بازار داشت که برای کاربر و ریسلر غیر فعالش کرده بودم بعدا فعالش کردما...
    میخوام یه شرکت اصلی باشه که خیالم راحت باشه و تخفیف ویژه بده مدیانا تخفیف نمیده ولی مشابه سورسشو با قالب متفاوت دیدم میخوام ببینم جز مدیانا کی اصلیه تا ازش خرید کنیم
    مرسی
    09355565235
    08134280004
    همدان،شهرک مدنی،سه راه هنرستان،افرا سافت
    afra.ory.ir

2. تعداد تشکر ها از vebc به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)