نوشته اصلی توسط
nimafire
اجازه بدید به شرح کامل در این زمنه یادداشتی خدمت تمام عزیعزان ارایه کنم. اگر صحبت من برای افرادی نا خوش ایند است باید طرز فکرشان را عوض کنند.
هکر یا نالر، برای رضای شما عزیزان اقدام به رمز گشایی کد های ioncube نمیکند. دوستانی که در زمینه دیکد کردن ioncube وارد هستند، میدانند که دیکدر ها کد کامل را تحویل نمیدهد و برنامه نویس نیاز است تا ارور هارا رفع کند. بخش هایی که دچار مشکل شده اند را برطرف کند. در کل این پروسه زمان بر است.
بعضی از دوستان با ادعای نسخه سالم نسخه ... اقدام به ارایه نسخه های نال شده whmcs میکنند. این نسخه ها معمولا با یک انتی ویروس تنها ویروس یابی میشود و ارایه.
کاربران نیز با خوشحالی اقدام به دانلود این فایل ها میکنند. ب مدت ازمایشی مدتی از ان استفاده میکنند و ترغیب میشوند که نسخه پولی را نخرند و از همان نسخه و روند نصب سرویس نال استفاده کنند.
خوب دوستانی که تعدادشان کم هم نیست و جزو این دسته هستند دقت کنند که کد های نسخه های نال مشکل فنی و امنیتی فراوانی دارد.
این استدلال که چندین بار مشاهده کرده ام دوستان به ان اذعان میکنند که نسخه ما مشکلی ندارد، کالا اشتباه است.
شما فایل های پچ را دریافت نمیکنید. شما پشتیبانی نسخه جدید را ندارید شما کد های مخرب دارید.
بعضی ها تصور میکنند اگر قرار باشد هک بشوند همان لحظه میفهمند. خیر. هکر ها بدون اینکه شما متوجه شوید تخریب خود را انجام میدهند و پس از اینکه سوی استفاده خود را کردند اقدام به انتشار از این دست اخبار میکنند.
دوستان به چه اطمینانی به این سیستم ها، اطلاعات روت سرور را در ان ذخیره میکنند؟ دوستان با چه اطمینانی اطلاعات پنل های مهم را در ان قرار میدهند؟
مگر مدیریت و امنیت سرویس فروش، شوخی است؟
در بخش اموزش های whmcs بنده چندین اموزش برای امنیت whmcs قرار داده ام که کامل است. چرا دوستانی که این موارد را رعایت کرده اند دچار مشکل نشده اند؟
دلیل ان این است که بعضی ها به اولویت ها اعمیت نمیدهد. شما باید هزینه کنید برای سرویس فروشتان.
دوستانی که دچار این مشکل شده اند.شرکت فراسو با قیمت 35000 تومان لایسنس whmcs ارایه میکند که هزینه ای عملا نیست.از این نسخه استفاده کنند.
اما برای دوستان دیگر.
حتما اموزش های ارایه شده را مطالعه کنید.
پسورد برای پوشه ادمین بگذارید.
ماهانه تغییر دهید.
========
بنده طی پرس و جویی که با تعدادی از دوستان فعال در این زمینه داشته ام. تعمیمی بر خبر منتشر شده ارایه میکنم که این خبر و هک شدن شامل سیستم هایی شده است که رمز عبور ان ها مقادیر قابل حدس بوده و موارد امنیتی یا شده در بخش اموزش هارا رعایت نکرده اند.