برای شروع فکر هزینه ی زیاد نباشید چون اولش همش ضرره و کسب تجربه
با حداقل ها شروع کنید
1- یک دامنه com برای دی ان اس های اختصاصی و دریافت نمایندگی هاست با این دامنه از سایر دامنه های بین المللی هم میتونید استفاده کنید مثل net org info us و غیره = 40000 تومان
2- یک دامنه ir برای سایت اصلی و پرتال مشتریان و نصب اسکریپت پشتیانی هاستینگ whmcs (توصیه می کنم برای نصب و فارسی سازی whmcs از طریق گسترش دهندگان وب ونون اقدام کنید چون فارسی ساز و پشتیبانی بهتری دارند و برای لایسنس اسکریپت از طریق فراسو اقدام کنید چون به همراه لایسنس ماهانه نمایندگی و ماژول ثبت دامنه های آی آر هم ارائه می کنه)
هزینه ی نصب و فارسی سازی تقریبا 50000 تومان و هزینه ی لایسنس ماهانه 35000 تومان البته اگه پول کافی دارید لایسنس نامحدود بگیرید تقریبا یک میلیون تومان
3- حتما برای شروع نمایندگی هاست لینوکس cpanel بگیرید سایر کنترل پنل ها هم خوب هستند ولی بازار و مشتری ها بیشتر طالب هاست cpanel هستند = شروع از ماهانه 10000 تومان
4- برای درگاه پرداخت آنلاین میتونید به بانک ملت مراجعه کنید که نسبت به سایر بانکها شرایطش آسونتره البته از سایتهایی مثل پارس پل و پی لاین هم میتونید درگاه پرداخت بگیرید که معتبر هستند
توضیحات اضافی
*سایت اصلی و پرتال مشتریان رو بر روی هاست های داخل ایران راه اندازی کنید که سرعت دسترسی بالاتری دارند
*برای این گفتم از دو دامنه استفاده کنید که اگه مشکل یا قطعی برای سرور نمایندگی پیش اومد مشتریان به پرتال پشتیانی دسترسی داشته باشند و یهو سایت و سرور با هم از دسترس خارج نشن
*دنبال ثبت شرکت نباشید چون
1- موفق نمیشید
2- در ابتدای کار که هیچ درآمدی ندارید ثبت شرکت فقط باعث افزایش هزینه هاتون میشه و معلوم نیست بعد از گذشت چند ماه باز هم بخواید این کار رو ادامه بدید یا پشیمون بشید
* و در آخر اینکه لازم نیست برای شروع کار نحوه نصب و پیکربندی سرور رو بلد باشید چون اون خودش دنیاییه

تمام اینها را گفتم که اگر قصد همچین کاری را دارید باید این ریسک را بکنید که تیم فدرال کنترل کپی رایت سرور ما رو بلاک کرد به از اروپا به امریکا زنگ زدیم و گفتیم اینها فقط فیلم و سریال و نرم افزارهای ایرانی هستند و کپی رایت ندارند گفتند ما تحقیق میکنیم و اگر راست گفته باشید سایت شما باز میشود . فردای آن روز باز شد ولی دوباره تا آمدیم باقی فایلها را آپ کنیم سایت قطع شد دوباره تماس گرفتیم هاستینگ به ما گفت که دیتا بیس شما زیاد شده و شما بیشتر 2 گیگ از دیتا بیس استفاده کرده اید . از ما برای یک سال هزینه 37 دلاری در ماه را گرفتند که MY SQL سایت را افزایش دهند . سایت راه افتاد دوباره تا آمدیم آپلود کنیم قطع شد . سر شما را درد نمیارم آنها در هنگام ثبت نام سایت یا وب سرور میگویند ترافیک نا محدود فضا نا محدود و غیره بعد متوجه میشی تا آپلود فایلهای شما زیاد میشوند همان تکنیسین ها شما را به فدرال کپی رایت میفروشند که از شر شما خلاص شوند . من با تمامی شرکت های بزرگ کار کردم در واقع با ابر هاستینگ ها این هم لینکهاشون