لطفا دسترسی ارسال کنید تا براتون انجام بشه موفق و پیروز باشید
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
erfanmix
نوشته اصلی توسط modiranhosting لطفا دسترسی ارسال کنید تا براتون انجام بشه موفق و پیروز باشید سلام بزرگوار میتونید انجام بدید؟
نوشته اصلی توسط erfanmix سلام بزرگوار میتونید انجام بدید؟ بله دسترسی رو ارسال کنید درخدمتیم
نوشته اصلی توسط modiranhosting بله دسترسی رو ارسال کنید درخدمتیم دسترسی پ خ شد - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط devstore سلام این فایل رو بریزید توی محل نصب WHMCS مشکلتون حل میشه لینک دانلود : No_Branding دانلود ● آپلودسنتر PDev.ir ممنون از شما اما نال شده و بدون کپی رایت بهتره فکر کنم
نوشته اصلی توسط erfanmix دسترسی پ خ شد - - - Updated - - - ممنون از شما اما نال شده و بدون کپی رایت بهتره فکر کنم فایلی که برای شما ارسال کردم فایل کرک همه نسخه های WHMCS و ارتقاء به نسخه No Branding هست
نوشته اصلی توسط devstore فایلی که برای شما ارسال کردم فایل کرک همه نسخه های WHMCS و ارتقاء به نسخه No Branding هست باسلام اخرین نسخه الان چیه ؟
نوشته اصلی توسط erfanmix باسلام اخرین نسخه الان چیه ؟ 5.3.8 میتونید آخرین نسخه رو از سایت رسمی دانلود کنید و با فایلی که ددم کرک کنید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن