برنامه نویس اگر حرفه ای باشه یعنی با سرچ و کلاس آزاد برنامه نویس نشده باشه .php و asp فرق نداره با هر کدام نمونه های بسیار قوی در سطح دنیا وجود داره . پس این بحت ها رو نکنید
آقای جهان اول نگاه کن نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها
برنامه نویس اگر حرفه ای باشه یعنی با سرچ و کلاس آزاد برنامه نویس نشده باشه .php و asp فرق نداره با هر کدام نمونه های بسیار قوی در سطح دنیا وجود داره . پس این بحت ها رو نکنید
آقای جهان اول نگاه کن نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها
با اون یه تیکه حرفتون که پر رنگ کردم موافقم ولی نه برای بانک ها و مراکز دولتی یه کشور
اما برای اون یه تیکه که زیرش خط کشیدم با حرف خودتون جواب خودتون رو می دم شما اگر وین کور کار بودی نمیومدی مسئله ی ui و راحتی کار با اون رو مطرح کنی
همون تیکه که پر رنگ کردم
شما امنیت رو فدای قیمت و راحتی می کنید با استناد به حرفهای خودتون
اولا من خود سایت اصلیleader.ir گذاشتم نه نهاد نمایندگی در دانشگاه ها این دو فرقشون زمین تا آسمونه از درجه اهمیت
دوما اینم یکی از اون حرفای طلایی بود آقای برنامه نویس حرفه ای مادرزاد>>>اصلا شما از بچگی دنیس ریچی بودی
شما یعنی میگی هیچ فرقی بین برنامه نویسی با php , asp وجود نداره !!!!!! من دیگه حرفی ندارم با شما چون معلومه چقدر حرفه ای هستی (از این برنامه نویس آچار فرانسه ای ها که از همه چی یه سرک کشیدن و تخصص کافی تو هیچکدوم رو ندارن) اما
نمونه قوی ماکروسافت میشه چند شرکت بزرگ مثل یاهو و... نام ببری که از iis استفاده می کنن
من مثال زدم شما هم حتما می خوای بلگفا و... رو با امثال یاهو و... مقایسه کنید
لطفا بدون اطلاعات صحبت نکنید
دیگه من پست نمی دم چون فایده نداره هر چی حرف بزنم شما میگید مرغ یه پا داره
ویرایش توسط 5h46h64rd : July 5th, 2014 در ساعت 22:43
البته DELL.COM هم از ASP استفاده میکنه !ولی خوب باز هم بر میگرده به نوع استفاده و کاربرد ولی در کل پروزه هایی مثل هادوپ یا Mina Apache که یک مثل کوچک هست حتی مایکروسافت نمیتونه مثل اونها develop کنه و مایکروسافت بیشتر به سمت شرکت ها و سازمان ها میره تا اشخاص - و برای درآمد زایی هست که پابرجاست :دی ولی آپاچی آزاد هست و پیشرفته !
▌ ||SKYNETWORK . Since 2010||▌
Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
vMware vExpert
هر دوی این سایت ها از اهمیت بالایی برای اداره کنندهاش برخوردار هستند چون متعلق به شخص اول مملکت هست .دوما شما میگید مرغ یک پا داره که از php دفاع مکینید من فقط نمونه آوردم که بدونی سایتهایی مهم هم هستند + تمام سایتهای بانک ها ،شما با وردپرس کار کنید بهتره
- - - Updated - - -
شما منظور منو نگرفتی داداشبشین سرچ کن مگو چیست سرچ که راه برنامه نویس شدن تو کشور ما سرچ است سرچ
![]()
آقا من خیلی این تیکه ها که میندازیو دوس دارم هر وقت میبینم میپکم از خنده
آقایون شرمنده شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه
ولی من الان چند روزه شروع کردم c# یاد یاد میگیرم
میخوام ببینم اگه تا آخر ادامه بدم راحت asp.net یاد میگیرم ؟
لطفا اونایی که تجربه دارند من رو راهنمایی کنند که چطوری asp.net یاد بگیرم ؟
ممنون
vMware vExpert
نه نه اینکه چیزی بلد نباشم
قبل از c# میخواستم php یاد بگیرم ولی اصلا باهاش ارتباط بر قرار نکردم
الان که چند روزه شروع کردم c# یه حس علاقه و پیوند قلبی بهش احساس میکنم :دی
آخه خیلی منظم هست و عیب یابی موقع برنامه نویسی خیلی راحته و آدم میتونه اونو با ذهن خودش منطبق کنه از نظر من
برای همین خیلی دوس دارم ادامش بدم
منتها از asp.net چیزی نمیدونم
vMware vExpert
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)