صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18

موضوع: مقایسه دو سرور اختصاصی

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    667
    تشکر شده در
    494 پست

پیش فرض پاسخ : مقایسه دو سرور اختصاصی

سلام - وقت بخیر
    مورد مصرف شما هم مهم هست.
    اگر پشتیبانی برای شما دارای درجه اهمیت بالاتری هست از هتزنر آنلاین استفاده کنید.

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    28 پست

سلام

استفاده من شخصی است و نه مجازی سازی. میزان استفاده از بند ویت هم کم است و فقط قدرت CPU و Ram همچنین کیفیت هارد واسم مهمه.

دوستان در کنار نظراتی که در مورد این دو تا دیتاسنتر ارائه می کنند. فروشندگانی که از سایت سو یو استارت خرید انجام داده اند به نظرشون با توجه به اعلام دیتاسنتر بر نبود سرور استوک تا کی ممکنه سرور رو تحویل دهد؟ چون تا امروز 9 روز از ثبت سفارش می گذره و هنوز سرور approved نشده

عضو دائم arc1o0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    523
    تشکر تشکر شده 
    3,739
    تشکر شده در
    2,026 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط reza63 نمایش پست ها
    سلام

استفاده من شخصی است و نه مجازی سازی. میزان استفاده از بند ویت هم کم است و فقط قدرت CPU و Ram همچنین کیفیت هارد واسم مهمه.

دوستان در کنار نظراتی که در مورد این دو تا دیتاسنتر ارائه می کنند. فروشندگانی که از سایت سو یو استارت خرید انجام داده اند به نظرشون با توجه به اعلام دیتاسنتر بر نبود سرور استوک تا کی ممکنه سرور رو تحویل دهد؟ چون تا امروز 9 روز از ثبت سفارش می گذره و هنوز سرور approved نشده
    سلام

دوست عزیز، ovh تخصص ماست، بنده عرض کردم خدمت شما، همچین چیزی که شما می فرمایید امکان ندارد.

شما مستقیم خرید کرده اید یا از همکاران؟

- - - Updated - - -

ما سرور های 10 روزه را هم زیر 24 ساعت تحویل می گیریم،

چه برسد به سرور های 2 دقیقه ای !

در صورت امکان مشخصات پنل یا فاکتور را در پیام خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنیم و به شما اطلاع بدیم.

با تشکر

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    28 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
    سلام

دوست عزیز، ovh تخصص ماست، بنده عرض کردم خدمت شما، همچین چیزی که شما می فرمایید امکان ندارد.

- - - Updated - - -

در صورت امکان مشخصات پنل یا فاکتور را در پیام خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنیم و به شما اطلاع بدیم.

با تشکر

سلام

نه از یکی از همکاران شما در همین سایت تهیه شده

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط reza63 نمایش پست ها
    سلام

من خرید سرور اختصاصی زیر رو از soyoustart داشتم ولی خوب هنوز با گذشت یک هفته تحویل داده نشده و علت رو دیتاسنتر موجود نبودن سرور استوک از این نوع اعلام کرده:

Server SYS-32-2 - So you Start

الان چند روزه دیتاسنتر هتزنر سرور هاشو بدون ست اپ می فروشه و من توانایی پرداخت سرور زیر رو دارم:

Hetzner Online AG: Dedicated Root Server EX40

حالا سوال من اینه از صاحب نظران و کاربرانی که از سرور های فوق استفاده کرده اند کدامیک بهتر است

1- اینکه بیان میشه سرور های سو یو استارت از نوع Sata 2 هستند ولی هتزنر از نوع Sata 6 استفاده می کنه تایید می کنید؟
    2- قدرت CPU هتزنر که از نوع Cori هست بهتره یا از نوع Xeon سو یو استارت؟
    3- ایا مشکل هارد های هتزنر حل شده؟

در کل پیشنهاد می کنید منتظر بشم واسه سو یو استارت یا هتزنر رو که بدون ست اپ هست بگیرم؟

منتظر پاسخ دوستان هستم.

اینو بدون هر مشکلی بوده از سمت کسی بوده که سفارش داده براتون حالا یا پرداختش مشکل داشته ربطی به دیتا سنتر نداره توی عکس میبنید که زمان سفارشها را زده که چقدره تحویل میدن
    از روی باد هوا هم نیست لینک سفارشتون چک کنید تایم زده خودتون متوجه میشید

توی یکی از لوکیشنهاشون 120 ثاینه یا همون 2 دقیقه توی 2 لوکیشن هم زده 24 ساعت (این زمانها قابل تغیر هست با توجه به موجود بودن یا نبودن و ثابت نیست ) توی لوکیشن کانادا چیزی نزده که احتمالا موجود ندارن و البته سفارش شما هم مال اروپا بوده احتمال خیلی زیاد که تایم موجودیشون زدن پس اینکه نداشتن و 1 هفته ندادن یک حرف الکی هست

و دراخر بنده فروشنده سرور اختصاصی از این دیتا سنتر نیستم که بخوام تبلغ کنم و کاسه داغتر از اش باشم (مثل بعضی از همکارن که دیتا سنترها یکه خودشون کار میکنند همیشه بگن خوب هست ) فقط اینکه 5 سال حداقل از این دیتا سنتر سرور دارم و حدود 3 سال هم هست که پنل مستقیم دارم از این دیتا سنترجهت مصرف سرورهای خودم

موفق باشید
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

7. تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

در مورد تحویل که همکاران میفرمایند خیر بیش از این نمیشه لطفا با علم غیب اقدام به گفتن ندانسته هایشان نکنند
    زمان های نوشته شده گارانتی شده نیستند
    در این مورد خود دیتاسنتر این را میگه :
    Dear Customer,

OVH does not gurantee delivery times. The times listed on the website are suggested times that OVH strives to meet.

I have contacted the data center to verify that there is not a problem with the order. At this time all appears well and the data center is waiting for stock to become available.

Thank you for your understanding.

متن دقیق گفته دیتاسنتر است

نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
    سلام

- - - Updated - - -

با تشکر
    با سلام
    قصد نداشتم جواب بدهم اما اینکه گفتید ovh تخصص ماست کمی مبهم است شما از چه تاریخی دقیقا دارید از ovh سرویس میدهید که خودتان را متخصص میدونید؟ از ما که یادم میاد خیلی دیر تر سرویس دادید و حتی خودتان که میگین نه شما نبودید و ایشون جناب لشکری بوده از ما سرویس داشتید پس صحیح نیست در مورد تخصص اطلاعاتی را که ندارید در خدمت دوستان قرار بدهید
    همچنین چندین بار گفتید شرکت نت ایران هستید ممنون میشم این رو هم شفاف سازی کرده و اطلاعات ثبتتان را بدهید .

در مورد تحویل شمایی که میفرمایید تخصص دارید باید زمانی که سرور های sp را این دیتاسنتر ارائه میکرد به خاطر بیاورید که 14 روز بیشتر هم شد سرویس ها را تحویل ندادند و از روز 14 ام شروع به تحویل دادند این جهت اثبات گفته فکر میکنم کافی بوده باشد

در مورد سرور خیر سی پی یو گفته شده در هتزنر چون دسکتاپ است و این چون سروره دلیلی نداره که این ضعیف باشه و اون قوی این یعنی دقیقا آخر بی سوادی از نظر ما حساب میشه
    این دو مورد سی پی یو های گفته شده است که بهتره با توجه به این لینک ها تصمیم بگیریم که میشه گفت نتیجه های بیشتری از نظرات است:
    سی پی یو سو یو استارت :
    PassMark - Intel Xeon E3-1245 V2 @ 3.40GHz - Price performance comparison
    سی پی یو هتزنر:
    PassMark - Intel Core i7-4770 @ 3.40GHz - Price performance comparison

واقعا قصد نداشتم نظری بدهم چون کودکانست بخواهیم روی این موارد بحث بکنیم اما وقتی آدم یک چیزایی را میبینه مجبور میشه جواب بده!
    نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها
    اینو بدون هر مشکلی بوده از سمت کسی بوده که سفارش داده براتون حالا یا پرداختش مشکل داشته ربطی به دیتا سنتر نداره توی عکس میبنید که زمان سفارشها را زده که چقدره تحویل میدن
    از روی باد هوا هم نیست لینک سفارشتون چک کنید تایم زده خودتون متوجه میشید

توی یکی از لوکیشنهاشون 120 ثاینه یا همون 2 دقیقه توی 2 لوکیشن هم زده 24 ساعت (این زمانها قابل تغیر هست با توجه به موجود بودن یا نبودن و ثابت نیست ) توی لوکیشن کانادا چیزی نزده که احتمالا موجود ندارن و البته سفارش شما هم مال اروپا بوده احتمال خیلی زیاد که تایم موجودیشون زدن پس اینکه نداشتن و 1 هفته ندادن یک حرف الکی هست

و دراخر بنده فروشنده سرور اختصاصی از این دیتا سنتر نیستم که بخوام تبلغ کنم و کاسه داغتر از اش باشم (مثل بعضی از همکارن که دیتا سنترها یکه خودشون کار میکنند همیشه بگن خوب هست ) فقط اینکه 5 سال حداقل از این دیتا سنتر سرور دارم و حدود 3 سال هم هست که پنل مستقیم دارم از این دیتا سنترجهت مصرف سرورهای خودم

موفق باشید

جناب کیانی عزیز در پاسخ به شما به این متن ارجاعتان میدهم که خیلی شفاف است:

Dear Customer,

OVH does not gurantee delivery times. The times listed on the website are suggested times that OVH strives to meet.

I have contacted the data center to verify that there is not a problem with the order. At this time all appears well and the data center is waiting for stock to become available.

Thank you for your understanding

با سپاس
    عیسی لو
    ویرایش توسط majidisaloo1 : July 4th, 2014 در ساعت 22:15
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

عضو جدید sh_p1385 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    102
    تشکر شده در
    65 پست

صلوات بفرستین عزیزان من از شماها با این سابقه بعیده این نوع رفتار

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    28 پست

با سلام

همان طور که دوستان گفته بودند مشکل عدم دریافت سرور اماده نبودن سرور نبود و همان زمانیکه که در سایت سو یو استارت مدام در حال ابدیت هست صحیح و درست است.

بنده خرید را از فروشنده قبلی کنسل و از اقای میثم صادقی تهیه نمودم . سرور حین خرید تحویل 24 ساعته بود که روز یکشنبه ساعت 3.30 هزینه را به تومان واریز نمودم و ایشان در ساعت 7 شب خرید انجام دادند. سرور فردای ان روز تحویل داده شده بود و به دلیل مشکل شخصی اقای صادقی دسترسی به نت نداشتند و در نهایت سرور روز سه شنبه ساعت 12 ظهر با انجام یک سری کار های فنی روی سرور انرا به بنده تحویل دادند.

این متن رو برای دوستانی نوشتم که عنوان می کردند زمان تحویل در سایت سو یو استارت واقعی نیست و ایمیل هایی ارسال می کردند که دال بر این داشت که پشتیبانی این شرکت زمان های ثبت شده در سایت را غیر واقعی و ابدیت نشده می داند و سرور هر زمان اماده باشه تحویل داده میشود.

پاسخ خیر هست زمان های تحویل برای سرور ها رو اگر طی یک الی چند روز بررسی کنید خواهید دید که در حال تغییر در بازه 120 ثانیه ، 24 یا 72 ساعت هستند که نشان می دهد شرکت در حال ابدیت سایت خود می باشد.

خرید بنده هم که توضیح دادم کی خریده و کی تحویل شد خودتان قضاوت کنید.

با تشکر
    ویرایش توسط reza63 : July 9th, 2014 در ساعت 23:57

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)