نقل قول نوشته اصلی توسط w.h.t نمایش پست ها
سلام.دوستان قصد راه اندازی یک شبکه تلوزیونی اینترنتی رو دارم.هزینه ابتدایی کار حدود 550000 تومن در میاد که برای گسترشش هزینه بیشتری نیاز هست.البته قصد گسترش توی شش ماه اول رو ندارم و هزینه ای هم نیاز نیست.تضمینی ندارم که درآمد قطعی باشه ولی با توجه به نبود چنین سایتی در دنیا و یا کمبودش برای فارسی زبانان تصمیم به اه اندازیش گرفتم.طرز کار شبکه دقیقا عین شبکه تلوزیونی هست.یعنی مثلا فیلم فرار از زندان رو در ساعت 23 در تاریخ 5 اردیبهشت 94 میدیم به سیستم و سیستم طبق تاریخ و ساعت سرور پخش رو شروع میکنه.از لحاظ امنیت سرور و کد نویسی مورد بررسی خودم قرار میگیره و درصورت لذوم به یکی از دوستانم که عضو دیفیس تیم هک و امنیت آشیانه هست واگذار میشه.از لحاظ طراحی افکت های تبلیغاتی و میان برنامه ها برنامه ویژه ای دارم که پس از قبولی سرمایه گذاری و دادن حد اقل 300 تومن از مبلغ برنامه کامل در اختیار شریک قرار میگیره.کسانی که آماده همکاری هستند خوشحال میشم در پ.خ یا همینجا اعلام آمادگی کنند
فقط خواهشا ، خواهشا ، خواهشا اسپم ندید
بروز باشید

- - - updated - - -

درضمن برای اطمینان خاطر با استفاده از ورد فایل کاملی نوشته میشه از متن قرار داده و ... که به امضای دو طرف میرسه و همچنین گزارش تکمیل بخش های مختلف کار به صورت هفتگی در صورت درخواست شریک براش ارسال میشه

- - - updated - - -

آپدیت:
4 تا پ.خ دریافت کردم بابت طرز درآمد سایت.همینجا اعلام میکنم تا برای دوستان کامل مشخص بشه

- - - updated - - -

هزینه ابتدایی کار کاهش یافت...
خیلی وقت پیش این ایده رو کرده بودم. ولی جور در بیا نیس.
دلیلشم هم اینه که برای تماشا آنلاین یه فیلم با کیفیت متوسط حالا حداقلش باید بین 700 کیلو بایت در ثانیه دانلود کنه! ( این هم وضیعت اینترنت ایران هست که شمار کمی اینگونه سرعت رو دارند.
هزینه زیاد برنامه نویسی سایت! مننده فکرشو کردم ولی نتونستم بدون برنامه نویسی با یه ایده بتونم جور در بیام. اگه میتونین بسم الله اگه نه بدین برنامه نویس که هزینه بسیاری خواهد داشت! اگه یه چیز خوب بخواین حداقل 5 میلیون الی 10 میلیون!

خوب تا اینجاش بس هست.
اگه شرایط بالا رو داشتی حتما بزن چون در نظر گرفته بودم همچین سایتی بتونم بزنم میام رو آنتن!