با سلام
بهترین مجازی ساز در حال حاضر متعلق به شرکت VM Ware هست.
مطمئنا دیتا سنتر ها خدمات بهتری از شرکت ها می تونند ارائه می کنند اما هزینه های بالایی هم می گیرند که اصلا به صرفه نیست. سرور مجازی اگر بر روی سخت افزار قدرتمندی باشه و با منابع اختصاصی، به سرور های اختصاصی بی کیفیت ارجحت داره، ضمن اینکه ارتقا در سرور مجازی به سادگی امکان پذیر هست.
در مورد شما حتی هاست اشتراکی هم اگه بر روی سخت افزار قدرتمندی باشه و ارائه دهنده منابع خوبی رو اختصاص داده باشه به سرور مجازی ارجحیت داره، چون درگیر کانفیگ، لایسنس و نرم افزار نخواهید بود. از طرفی ممکنه خدماتی مانند بک آپ هم در اختیارتون قرار بگیره.
پس دقت کنید که مهم ترین چیز اختصاصی بودن منابع و قدرت سخت افزار میزبان هست و نه صرفا اعداد و ارقام یا عنوان سرور اختصاصی.
بین شرکت ها هم نظری نمی تونم بدم چون از یک طرف در این جایگاه من نماینده ی یک شرکت خدمات هاستینگ هستم و از طرف دیگه تجربه ی کار با هیچ یک از این شرکت ها رو ندارم. اما بهتون توصیه می کنم سرعت هارد و پورت رو از طریق بنچمارک هایی که در این زمینه موجود هست اندازه بگیرید و به هیچ عنوان به حرف فروشنده اعتماد نکنید. در مورد رم که وضعیت مشخصه، در مورد سی پی یو هم فقط دقت کنید که لیمیت نشده باشه.
در صورتی که سوال دیگه ای داشتید از طریق راهو آی دی tegrahost می تونید با من در تماس باشید.
شاد و سرزنده باشید
پویا راد - پشتیبان فنی تگرا هاست