خب چرا شما خودتون يه سايت واسه فروش محصولات خودتون نميزنيد ؟
اينطوري هم از api درگاههاي پرداخت ميتونيد استفاده كنيد ، هم سوابق و تراكنشهاي كاربراتون تو ديتابيس وب سايتتون ذخيره ميشه .
Sent from my iPhone using Tapatalk
خب چرا شما خودتون يه سايت واسه فروش محصولات خودتون نميزنيد ؟
اينطوري هم از api درگاههاي پرداخت ميتونيد استفاده كنيد ، هم سوابق و تراكنشهاي كاربراتون تو ديتابيس وب سايتتون ذخيره ميشه .
Sent from my iPhone using Tapatalk
کاربر شما پرداخت رو از روی موبايل انجام ميده و متوجه سايت نميشه.
شما خودتون روی سرور وبسايتتون اطلاعات و سوابق پرداخت رو ذخيره ميکنيد.
بالطبع اگر بخواين کارمزد کمتری بديد و سهم مارکت ها رو پرداخت نکنيد بايد مقداری ازين پروسه و بار رو خودتون مديريت و هندل کنيد.
البته به آينده هم اميدوار باشيد که انشالله آينده خوبی در اين زمينه وجود داشته باشه![]()
بله درجریان این موضوع هستم و دقیقا مراحل را میدونم
برنامه نویسان اندرویدی که من میشناسم فقط عده کمی از آنها درباره سرور و این مسائل اطلاعاتی دارند
وقتی ما میخواهیم یه برنامه اندروید بسازیم خوب همتون در جریان هستید که تو ایران کار گروهی و شرکتی معنی نمیده و خود من به تنهایی باید کارهای گرافیکی و برنامه نویسی و بررسی و رفع کرش ها بر روی انواع گوشی های اندروید و جمع کردن دیتابیس و ... را انجام بدم که خود این زمان بسیار زیادی (تا چندین ماه شبانه روز ) را از شخص میگیره و حالا فکرکنید من بیام در کنارش کار با سرور و این مسائل را یاد بگیرم و پیاده سازیش کنم.
خوب اگر این برنامه فروش کمی داشته باشه میشه یه طرح تجاری ناموفق و این زمانه که من از دست دادم.
یکی از مهمترین دلایل همینه که همه از این پرداخت استفاده میکنند ... خیلی سریع و بدون هیچ دغدغه ای در مورد تراکنش ها و از همه مهمتر کار با لایبری پرداخت که زبان جاواست و برنامه نویس اندروید میتونه بفهمه و نیاز به یادگیری زبانهای دیگه مثل php نداره
حتی برنامه نویسان برای کاهش زمان بیشتر به لایبری ها روی میاورند.
من خودم الان هیچ اصلاعاتی در مورد php و سرور و ... ندارم اما در تمام برنامه هام از سیستم پرداخت درون برنامه ای استفاده میکنم و حتی آموزش کاملش را هم قرار دادم.
منم برای همین مسئله تاپیک زدم و درخواست خودم را مطرح کردم وگرنه خوب از درگاه پرداختی که خود مارکت استفاده میکنه که نسخه موبایلش خیلی هم زیبا در گوشی بالا میاد استفاده میکردم و تراکنش ها را در سرور ذخیره و هر بار با ورود به برنامه پرداخت را چک میکردم .
من که به تمام سیستم های پرداخت مثل زرین پال و پی لاین و پارس پال و جهان پی و ... پیام دادم ببینم چیکار میتونند برای ما بکنند
حالا به قول شما خودمان را به آینده امیدوار میکنیم تا ببینیم چی پیش میاد دیگه
بازم از همتون ممنون هستم که پست گذاشتید و این تاپیک را پیگیری کردید
با تشکر از همه شما عزیزان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)