نقل قول نوشته اصلی توسط p8mlx نمایش پست ها
میتونی از مزایاش بگی؟
من خودم حد اقل روزانه 3 ساعت و حد اکثر 18 ساعت پشت کامپیوترم.مواقعی که خسته بشم میرم یه ربع یا یه بازی میکنم یا میرم سراغ تلوزیون.خوب اگر بدونم شبکه ای هست که پخش آنلاین داره و فیلمهای مورد علاقه من رو هم پخش میکنه صد درصد میرم سراغ اون سایت تا بخوام برم سراغ تلوزیون و 1000 تا کانالو رد کنم تا برسم به ی فیلم تازه اونم مسخره.در ضمن برای سرور هم تحقیقاتی رو شروع کردم.بعضی از سرورها مثل سرور های فرانسه و یا سرور های جنوب آمریکا سرعت عالی دارن و نسبت به آی پی های ایران هم واکنش نشون نمیدن.اینترنت ایران هم رابطه خوبی باهاشون داره و فردی که اینترنت سرعت 512 به بالا داشته باشه نمیگم قطعی نداره ولی در کل بسیار بسیار قطعیش کمه.در کل اگر از سرور های مناسب و همچنین کانفیگ های مناسب تر استفاده بشه ، میشه یه کارایی کرد که قطعی رو رد کنه.
در ضمن بابت اینکه گفتین از پخش آنلاین بکشم بیرون:
الان کم کمش نزدیک 2000 تا سایت دانلود فیلم داریم ، الان کم کمش نزدیک 2000 تا سایت دانلود داریم ، الان کم کمش نزدیک 2000 تا سایت بازی آنلاین داریم و...
باید توی ایده نوئی بود نه اینکه برداریم تمامی کارهایی ک دیگران کردنو یه کپی بزنیم روش.من یه هکرم.میتونم با حمله به بعضی از سایتها اطلاعاتشونو بردارم و برای خودم سایت بزنم و سایت اونارو پاک بکنم.ولی مگه چندتا سایتو میتونم بزنم.هرچی بزنم بازم میبینم اون سایت یه شعبه دیگه و یه نمونه دیگه داره.الان در ایران و در کل جهان همه دنبال ایده نو هستند

بازم معذرت بابت طولانی شدن جوابم.دستم ک میره ب قلم دیگه مینویسم تا آخر
بروز باشید