صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: نیاز به سرمایه گذاری و شریک مالی

عضو انجمن w.h.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    277 پست

پیش فرض نیاز به سرمایه گذاری و شریک مالی

سلام.دوستان قصد راه اندازی یک شبکه تلوزیونی اینترنتی رو دارم.هزینه ابتدایی کار حدود 550000 تومن در میاد که برای گسترشش هزینه بیشتری نیاز هست.البته قصد گسترش توی شش ماه اول رو ندارم و هزینه ای هم نیاز نیست.تضمینی ندارم که درآمد قطعی باشه ولی با توجه به نبود چنین سایتی در دنیا و یا کمبودش برای فارسی زبانان تصمیم به اه اندازیش گرفتم.طرز کار شبکه دقیقا عین شبکه تلوزیونی هست.یعنی مثلا فیلم فرار از زندان رو در ساعت 23 در تاریخ 5 اردیبهشت 94 میدیم به سیستم و سیستم طبق تاریخ و ساعت سرور پخش رو شروع میکنه.از لحاظ امنیت سرور و کد نویسی مورد بررسی خودم قرار میگیره و درصورت لذوم به یکی از دوستانم که عضو دیفیس تیم هک و امنیت آشیانه هست واگذار میشه.از لحاظ طراحی افکت های تبلیغاتی و میان برنامه ها برنامه ویژه ای دارم که پس از قبولی سرمایه گذاری و دادن حد اقل 300 تومن از مبلغ برنامه کامل در اختیار شریک قرار میگیره.کسانی که آماده همکاری هستند خوشحال میشم در پ.خ یا همینجا اعلام آمادگی کنند
    فقط خواهشا ، خواهشا ، خواهشا اسپم ندید
    بروز باشید

- - - Updated - - -

درضمن برای اطمینان خاطر با استفاده از ورد فایل کاملی نوشته میشه از متن قرار داده و ... که به امضای دو طرف میرسه و همچنین گزارش تکمیل بخش های مختلف کار به صورت هفتگی در صورت درخواست شریک براش ارسال میشه

- - - Updated - - -

آپدیت:
    4 تا پ.خ دریافت کردم بابت طرز درآمد سایت.همینجا اعلام میکنم تا برای دوستان کامل مشخص بشه
    ببین سایت از سه طریق درآمد داره
    1-از طریق پذیرش آگهی میان برنامه که اکثرا شرکت های بزرگ هاستینگ ایران مانند ****** ، میهن وب هاست و... ویا شرکت های بزرگ دیگر که دارای تیزر های تبلیغاتی هستند سفارش میدن
    2-از طریق پذیرش زیرنویس که درصورت مناسب بودن قیمت شرکت های در حد متوسط وکوچک هم سفارش میدن
    3-از طریق سیستم vip که کاربران برای ورود به سایت باید اشتراک خریداری کنند که هز هزینه ای ممکنه بذاریم
    - - - Updated - - -

هزینه ابتدایی کار کاهش یافت...
    ویرایش توسط w.h.t : June 28th, 2014 در ساعت 16:16

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    291
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    328 پست

پیش فرض پاسخ : نیاز به سرمایه گذاری و شریک مالی

سلام
    ایده خوبی هست الان چند تا سایت مجاز هستن که دارن فعالیت میکنن اما اگر غیر مجاز کار کنید مثلا فیلم های امریکایی بخواید بزارید همون هفته اول قول میدم ***** میشید و در دستور کار مراجع قانونی قرار میگیره.
    همین الان سایت های دانلود فیلم و سریال مشکل دارن چه برسه به تی وی انلاین...
    نکته دوم اینکه شما فرضا این همه هزینه کنید. بعد با این سرعت نت ایران کی میاد تی وی انلاین ببینه؟
    خب میره یه ماهواره میگیره میشینه نگاه میکنه حالش که بد نیست
    و دوم سوالی هست از شما که مخاطب ها رو از کجا میخواید بیارید؟

4. تعداد تشکر ها از mehrshad13and11 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    277 پست

سلام دوست عزیز.عذر میخوام ولی توی ایران هیچجا قرار نیست برسیم.هکر تا دلتون بخواد داریم حتی بهترین هکر های دنیا ایرانی اند.هاستینگ تا دلتون بخواد داریم ولی کلا برای پیشرفت کشور نباید کاری بکنیم چون کار مسئولینه و اونا هم قرار نیست کاری بکنن.این سایت 90 درصدش برای خارجی ها درحال راه اندازیست.ولی مطمئنا از ایران خیلی بازدید کننده خواهیم داشت.قبل از آپارات یادمه خیلی جاها نوشته بودن این سایت نمیگیره و سرعت نت کمه و... .
    از ایران در صورتی که رتبه الکسا سایت به 500 هزار برسه روزانه حد اقل 100 آی پی بازدید رو فکر میکنم خواهیم داشت که چیز خوبی ب نظر میاد؟!
    ببخشید طولانی شد.همه چیرو باهم قاطی کردمو نوشتم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    403
    تشکر تشکر شده 
    308
    تشکر شده در
    221 پست

سلام
    ایده خوبیه ولی سرعت اینترنت در ایران کم نیست؟ باید بازدید کننده راحت و بدون مشکل ببینه برنامه هارو
    این شبکه 24 ساعته هست؟ تا کی میخواید فیلم و سریال پخش کنید...

7. تعداد تشکر ها از یاشار زوم به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    277 پست

سلام.عرض کردم در پست قبلیم.90 درصد برای فارسی زبانان دنیاست.بله 24 ساعته هست ولی سعی میشه 12 ساعت برنامه و 12 ساعت تکرارش باشه
    در ابتدای کار سعی میشه از برترین فیلمهای سال 2008 تا 2014 استفاده بشه و بعد فیلم های عادی و دست آخر فیلم های ایرانی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    82
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    32 پست

از اینترنت سریال های قدیمی رو لایو بدون pause ببینن!!!
    انگلیسی زبونا که بصورت رایگان بروزترین ها رو شبکه هاشون بصورت رایگان پخش میکنه و قدیمی ها رو هم به انواع مدل میتونن خریداری کنن غیر انگلیسی زبونا هم که هیچی باید واسه زیرنویس دانلود کنن
    نمیدونم شاید روی سریال های قدیمی با امکان پاز و رایگان بتونی مشتری داشته باشی...
    داره اروگئه حذف میشه منم نگران کاوانی هستم، نمیتونم درست فکر کنم....
    به هر حال بنده هم یه سایت فیلم و سریال با مخاطب فارسی زبان و غیره دارم راه میندازم شاید همکاری داشتیم الیته بعد راه اندازی.

- - - Updated - - -

به هر حال اگه ایده خوبی هم باشه و خوب هم اجرا شده باشه چون مشتری هاش محدوده و از هر 10 نفر یکی هم مشتری نیست-پس تبلیغات عالی و گرونی میخاد!!! تاره بعدش باید ببینی چی میشه
    من که میگم شبکه ماهواره بزی بهتره :دی کنسرت ( tour ) پخش کن

10. تعداد تشکر ها از p8mlx به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    277 پست

دیشب داشتم روی همین ایدم کار میکردم ، به ذهنم رسید سایت دانلود فیلم بزنم و زیر لینک دانلود فیلم پخش آنلاین بذارم.اینطوری هم میشه.دوستان به نظرتون کدومش بهتره و همچنین هزینه کمتری بر میداره؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    82
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    32 پست

کلا از اینکه آنلاین پخش کنه بکش بیرون / میتونی از مزایاش بگی؟
    من نمیدونم چه اسراریه
    شما تریلر بزار پخش آنلاین پیشکش

13. تعداد تشکر ها از p8mlx به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    277 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط p8mlx نمایش پست ها
    میتونی از مزایاش بگی؟
    من خودم حد اقل روزانه 3 ساعت و حد اکثر 18 ساعت پشت کامپیوترم.مواقعی که خسته بشم میرم یه ربع یا یه بازی میکنم یا میرم سراغ تلوزیون.خوب اگر بدونم شبکه ای هست که پخش آنلاین داره و فیلمهای مورد علاقه من رو هم پخش میکنه صد درصد میرم سراغ اون سایت تا بخوام برم سراغ تلوزیون و 1000 تا کانالو رد کنم تا برسم به ی فیلم تازه اونم مسخره.در ضمن برای سرور هم تحقیقاتی رو شروع کردم.بعضی از سرورها مثل سرور های فرانسه و یا سرور های جنوب آمریکا سرعت عالی دارن و نسبت به آی پی های ایران هم واکنش نشون نمیدن.اینترنت ایران هم رابطه خوبی باهاشون داره و فردی که اینترنت سرعت 512 به بالا داشته باشه نمیگم قطعی نداره ولی در کل بسیار بسیار قطعیش کمه.در کل اگر از سرور های مناسب و همچنین کانفیگ های مناسب تر استفاده بشه ، میشه یه کارایی کرد که قطعی رو رد کنه.
    در ضمن بابت اینکه گفتین از پخش آنلاین بکشم بیرون:
    الان کم کمش نزدیک 2000 تا سایت دانلود فیلم داریم ، الان کم کمش نزدیک 2000 تا سایت دانلود داریم ، الان کم کمش نزدیک 2000 تا سایت بازی آنلاین داریم و...
    باید توی ایده نوئی بود نه اینکه برداریم تمامی کارهایی ک دیگران کردنو یه کپی بزنیم روش.من یه هکرم.میتونم با حمله به بعضی از سایتها اطلاعاتشونو بردارم و برای خودم سایت بزنم و سایت اونارو پاک بکنم.ولی مگه چندتا سایتو میتونم بزنم.هرچی بزنم بازم میبینم اون سایت یه شعبه دیگه و یه نمونه دیگه داره.الان در ایران و در کل جهان همه دنبال ایده نو هستند

بازم معذرت بابت طولانی شدن جوابم.دستم ک میره ب قلم دیگه مینویسم تا آخر
    بروز باشید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    84 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط w.h.t نمایش پست ها
    دیشب داشتم روی همین ایدم کار میکردم ، به ذهنم رسید سایت دانلود فیلم بزنم و زیر لینک دانلود فیلم پخش آنلاین بذارم.اینطوری هم میشه.دوستان به نظرتون کدومش بهتره و همچنین هزینه کمتری بر میداره؟
    اگر دقت کرده باشید میبینید که رسانه اینترنتی ایران ای پی تی وی کاری کرده که حتی با سرعت 512 بدون قطعی میشه انلاین برنامه ها رو دید . تحقیق کنید ببینید چجوری اینکار رو کرده شما هم همانکار رو بکنید بلکه یکی از مشکلات بزرگتون حل میشه

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)