-
June 20th, 2014, 15:35
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
سلام یه مشکلی پیدا کردم دوستان کسی میتونم کمک کنه ممنون میشم چند ساعت قسمت مدیریت میاد بالا ولی سایت بالا نمیاد البته بالا میومد من میخواستم توی index.tpl نوشته اضاف کنم بعد که اضاف کردم دیگه سایتم بالا نمیاد نوشته پاک کردم نشد کل تمپلیت پاک کردم دوبار از نو از سایت فریر گرفتم رو هاست باز نشد البته توی همه مواردی که گفتم ادمین سایت راحت بدون هیچ مشکل لود میشه و من همه کار هم میتونم انجام بدم فقط سایت اصلی اصلا بالا نمیاد و صفحه سفید نشون میده لطفا دوستان راهنمایی کنند ممنون
-
-
June 20th, 2014 15:35
# ADS
-
June 21st, 2014, 09:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ndanda
سلام یه مشکلی پیدا کردم دوستان کسی میتونم کمک کنه ممنون میشم چند ساعت قسمت مدیریت میاد بالا ولی سایت بالا نمیاد البته بالا میومد من میخواستم توی index.tpl نوشته اضاف کنم بعد که اضاف کردم دیگه سایتم بالا نمیاد نوشته پاک کردم نشد کل تمپلیت پاک کردم دوبار از نو از سایت فریر گرفتم رو هاست باز نشد البته توی همه مواردی که گفتم ادمین سایت راحت بدون هیچ مشکل لود میشه و من همه کار هم میتونم انجام بدم فقط سایت اصلی اصلا بالا نمیاد و صفحه سفید نشون میده لطفا دوستان راهنمایی کنند ممنون
سلام لطفا آدرس سایت و در صورت تمایل مشحصات ورود به هاستتون رو لطف کنین تا این مورد رو بررسی کنیم.
با احترام
-
-
June 21st, 2014, 11:26
دوستان اين اسكريپت به نظر شما ظاهر ساده اي نداره؟ يه كم در مورد گرافيكش صحبت كنيد
-
-
June 21st, 2014, 14:16
عضو انجمن
اگه ممکنه خب افزونه کد تخفیفم براش بنویسید لطفا خیلی واجبه
-
-
June 22nd, 2014, 08:02
سلام خستنه نباشید ممکنه دوستان بنده و راهنمایی کنید؟من چطوری میتونم توی این اسکریپت لینک دانلود فعال قرار بدم؟چون وقتی لینک دانلود قرار میدم لینک فعال نیست و باید حتما آنرا کپی پیست کرده و داخل idm قرار داد واسه دانلود خواستم ببینم راهی هست که لینک دانلود را فعال گذاشت در سایت؟ممنون
-
-
June 22nd, 2014, 13:48
سلام دوستان
مشکل جدید من اینکه که اخیرا وقتی میخام تنظیمات و یا حتی محصولات رو اسم یا قیمتشون رو ویرایش کنم این کار انجام نمیشه با وجود اینکه میزنه ویرایش موفقیت آمیز !
-
-
June 22nd, 2014, 15:41
هر کسی افزونه کد تخفیف نیاز داره بهم اطلاع بده 20 تومان قیمتشه
-
-
June 22nd, 2014, 20:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirslove
سلام خستنه نباشید ممکنه دوستان بنده و راهنمایی کنید؟من چطوری میتونم توی این اسکریپت لینک دانلود فعال قرار بدم؟چون وقتی لینک دانلود قرار میدم لینک فعال نیست و باید حتما آنرا کپی پیست کرده و داخل idm قرار داد واسه دانلود خواستم ببینم راهی هست که لینک دانلود را فعال گذاشت در سایت؟ممنون
با سلام ;
از کد زیر استفاده نمایید مشکلتان برطرف خواهد شد :
کد HTML:
<a href="link">matn</a>
به جای "link" آدرس فایلی که میخواهید کاربر دانلود نماید و به جای "matn" متنی رو که تمایل دارین لینک مورد نظر بر روی آن پیوست شود را قرار دهید.
-
-
June 23rd, 2014, 00:41
عضو انجمن
سلام
در فایل کانفیگ فرر
در هاست قبلی مسیر پچ بصورت ( به کلمه home دقت کنید ):
'path' => '/home/user/public_html/' , //-- با اسلش آخر
حالا هاست رو تغییر دادم. همه چیز یکسان هست اما در توضیحات هاست مسیر رو زده home1
حالا من هم باید این مسیر پچ رو به صورت زیر تغییر بدم ؟
'path' => '/home1/user/public_html/' , //-- با اسلش آخر
سوال . اگر home را به home1 تغیرر ندم چه اتفاقی میوفته ؟چون من تغییر ندادم اما تفاوتی ندیدم.
لطفا این بخش رو توضیح دهید
ویرایش توسط Daniel4u : June 23rd, 2014 در ساعت 01:19
-
-
June 24th, 2014, 11:31
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید نوشته صفحه اصلی یهو اینطوری شده مشکل از چیه؟
http://s5.picofile.com/file/8127539392/77.jpg
-