خیر
اینا رو به خاطر اون حرفهاشون گفتم
ایشون هم مادرزاد مدیر هاستینگ نبودن
من هیچوقت ادعایی نداشتم و ندارمشديدا اشتباه گرفتيد دوست من ما از اول سرور داشتيم و با هيچ شركت ايراني كار نمي كنم:-)
اما هیچ وقت هم اونطوری که ایشون حرف میزدند ، با کسی حرف نزدم ...
بماند که چون اون مساله مال پارسال بود الان نمیشه ثابت کرد و مدرکی موجود نیست
ویرایش توسط RezaFH : June 1st, 2010 در ساعت 00:25
اي بابا حاجي شايد شريكم بوده كه الان تو كاناداست من عمرا نبودم..... مگه ما گفتيم ادعا داريم ؟
من دقیقا یادمه که حدود 3 ماه هاست اسپانسری دادم بهتون برای همین electronica.ir
بعد نمیدونم چی شد بازدید سایت پایین اومد و سایت رو پاک کردید و از اول که حدود 1 ماه خبری نشد
آخرشم که گفتید پاک کن ، منم کلا پاک کردم و خلاص
نکنه سایت شما نیست ؟
شایدم اون یکی همکارتون بودن !
آخه یه همکار داشتید که همیشه ی خدا سرش شلوغ بود !!!! و از من میخواستید سایت رو براتون مجانی طراحی کنم
(چون خودتون بلد نبودید و اون همکارتون هم آخر طراح بود برا همین وقت نداشت)
عجیبه پس شما اون موقع سرور داشتید و من خبر نداشتم
شديدا اشتباه گرفتيد دوست من ما از اول سرور داشتيم و با هيچ شركت ايراني كار نمي كنم.بد برداشت نكن منظور از اول يعني تو ايران از كسي نخريديم و نه براي كسي كار كرديم خودمون يك گروه بوديم كه اورديم بالا....
خدا رو شكر مشتري دارم و سودم هم راضي هستم
.
.
چه جالببالاخره هر كسي مي خواد بگه اول بوده ولي ما مي گيم اول نيستيم بهترين هم نيستيم بهترين سرورم مال خداست:-d![]()
ویرایش توسط RezaFH : June 1st, 2010 در ساعت 00:48
من الكترونيكا رو اگه نگاه كنيد تاريخش براي شروع كار 2 -3 سال پيشه ..... در ثاني تو الكترونيكا شريكي ندارم تو ايران هاستينگ دارم(irhost.org)البته داشتم
من هاستمو از آقاي رجبزاده خريده بودم اينم سايتش از اول هم رو سرور ايشون بودم تا اوردم رو سرور خودم....
اينم سرورشون ...
دامين هم به نام دوستم پويا هستش ... ديگه ؟
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
بماند![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)