نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 64

موضوع: مشتری مداری به چه قیمتی؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : مشتری مداری به چه قیمتی؟

نقل قول نوشته اصلی توسط سیدرضا بازیار نمایش پست ها
    من هم 11 ساله که بودم با کارت بانکی پدرم کار میکردم و الآن هم قصد دارم سایت های بزرگی بسازم
    استارتر عزیر نگفتن احترام نزارید!!!
    احترام بزارید. اما احترام زیادی هم خوب نیست
    اگه همین حالا با برخی از کاربر های انجمن برخورد نشه, به همه توهین میکنن...
    بزرگترین هاستینگ ها به این دلیل پیشرفت کردن که:
    به کاربر احترام میزارن, اما اگه کاربر زیاده روی کنه, دیگه به هیچ وجه حاضر نیستند به اون سرویس ارائه کنند
    دقیقا موضوع اینجاست.احترام گذاشتن روش خودش رو داره.
    نقل قول نوشته اصلی توسط M.Abooali نمایش پست ها
    من هم کلا مخالف نظرات و صحبت های برخی دوستان و استارتر هستم.

چند نکته وجود دارد،

مشتری مصرف کننده ای بیشتر نیست و اصلا قرار نیست سواد خاصی در این حوزه داشته باشد. این یک نقص برای مشتریان ما نیست. شما اگر حوصله پاسخ دهی به مشتریان کم سواد خود را ندارید بهتره صراحتا بیان کیند که جز مشتریان با سواد به دیگران سرویس نمی دهید. البته این کار شهامت می خواد، من شخصا تو همین سایت تو پیام خصوصی موارد زیادی بوده که گفتم من این کانفیگ را نمیکنم براتون چون سواد کافی برا داشتن چنین سروری را ندارین و بعد من با این دستمزد پشتیبانی نمیتونم بدم بهتون.

اما شما ببین دیتاسنتر ها خارج را، در سال های اخیر چپ و راست میان آفر های 30 تا 80 درصد تخفیف برای 3 ماه میدن، یکی بخر دو تا ببر میدهند چون بازار کساد است ! و خوب این می شود که این الگو در هاستینگ ها و ریسلرها و ... نمود بیشتر پیدا می کند و البته برخی هم ناشیانه توسعه دهنده اش می شوند. اما در قیاس با وضعیت اقتصادی به نظر من خیلی عجیب نیست این قیمت های نادر.

خیلی ها برای زنده ماندن نیازمند این هستند با سود 1% کار کنند. این یک سیاست اقتصادی است نه دلیل تازه کاری، خود بنده معمولا 60% سرور را با سود 20% به فروش می رسانم باقیش را گاهی بدون سود و باقیش را به مشتریان قدیمی تر با قیمت پایین تر و گاهی تا 5% سود می دهم. تا مشتری حفظ شود. و از طرفی بتوانم رونق کسب و کار را حفظ کنم. شاید من پول 10 سال تمدید سرور را داشته باشم، اما توجیح اقتصادی کار من این است که درآمد من کفاف هزینه ها را بدهد در وعده اول، بعد از آن بحث سود آوری مطرح است. مادامی که شما فروش نداشته باشید، هر چند درصد سود در نظر گرفته باشید بی اثر است....

در کل من بیشتر کم تجربگی و خامی در صحبت های دوستان دیدم تا تجربه و بینش عمیق نسبت به مسئله. من موافق فرهنگ غلط حاکم در کشور هستم. اما اون را خاص مشتریان یا سرویس دهندگان نمی بینم و دو طرفه می دونمش.

به اعتقاد من در حوزه کاری ما، نسل جدید خیلی موفق تر هستند. یک تاجر خوب با مشتری شکل میده تجارتش را، نه اینکه وقتش را پای شکل دهی مشتریان تلف کند!
    آنی که به هر ساز مشتری میرقصه و هر چی میگه میگن در خدمتیم یک نقص هست و به این نمیگن احترام میگن نوکری!! احترام متقابل مهم هست.خارجی ها آفر رایگان هم میدند اما جهت تست و دقت کنید تو هاستشون بعد یک مدت مشتری ارتقا میده به پنل پولی! اما اینجا رایگان یعنی ماداملعمر رایگان و پشتیبانی رایگان.یک سال بهش رایگان هاست میدی.وقتی میخوای جمع کنی عوض تشکر صد تا فحشت میده تهشم میگه سرویست آشغاله! اگر آشغال بود چرا یک سال موندی رو سرور؟
    آنی که برای زند موندن حاضره یک درصد قیمتش رو بده بمیره بهتره تا زنده بمونه! عزیز من وقتی نمیتونید تو یک کار موفق باشید چرا نون بقیه رو آجر میکنید؟ از ان کار بیا بیرون فکر شغل دیگری باش بزا چند نفر دیگر نون بخورند.
    تو یک تاپیک بود به مشتری پیشنهاد دادم آمده پ خ زده فحش خانواده میده!! کسی میتونه سکوت کنه جوابشو نده؟
    در کل این تاپیک فقط برای این گوشزد بود که هواسمون باشه به هر قیمتی مشتری بدست نیاریم.این همه گفتیم حق با مشتری هست یک درصد هم بزاریم برای اینکه حق با خودمون هست!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)