نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 92

موضوع: باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم arc1o0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    523
    تشکر تشکر شده 
    3,739
    تشکر شده در
    2,026 پست

پیش فرض پاسخ : باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Te0 نمایش پست ها
    تشکر از شما همکار عزیز که با بزرگواریتان حداقل دیتا مشتریان (( که جزو وظایف شما هم نیست)) را در اختیارشان قرار میدهیم.
    واقعا جای تعجب است.
    ایشون که فعالیت بدون حاشیه ای داشتند به یکباره این مشکل پیش بیاد برایشان.
    انشالله دیگر شاهد این چنین رویداد هایی نباشیم.
    از دوستانی که به ما لطف داشتند متشکریم

اما نیاز است که یک مختصر توضیح دهیم، مدیریت این سایت یک مشکل غیر مترقبه و خاصی براشون پیش اومده که متاسفانه چند مدتی دسترسی به اینترنت ندارند و چون سایت خودشون هم روی سرور های خودشون بود، سایتشون از دسترس خارج شد. ایشون خودشون هم از مشکل پیش اومده بسیار ناراحت بودند و از بنده خواستند که از طرف ایشون از کاربران عذر خواهی کنم

با توجه به شناختی که بنده از ایشون و خانواده ایشون دارم، نیاز به اطلاع رسانی است که ایشان از خانواده متشخصی هستند و به هیچ عنوان قصد سو استفاده یا خدای نکرده هیچ سو نیتی پشت فعالیت ایشون نبود و همچنین هیچ مشکلی هم بابت پرداخت ها نداشتند . و صرفا یک مشکلی پیش آمده که ممکنه هر لحظه برای هر یک از ما پیش بیاد.

متاسفانه در موارد مشابه همیشه با یک عده کلاه بردار و متقلب در انجمن متوجه می شدیم که بعد از کلاه برداری متواری می شدند، اما بنده با اطلاع از ریز قضیه اعلام می کنم که در این مورد خاص هیچ گونه قصد کلاه برداری یا سو استفاده نبوده است

بنده از طرف ایشون از تمام کاربرانی که براشون مشکل پیش اومده و به نحوی متضرر شده اند، چه مالی و چه معنوی عذر خواهی می کنم.

بنده یک بار دیگر اعلام می کنم که هر 2 سرور ایشون با موفقیت بازیابی شده و همه دیتاها صحیح و سالم سرجاشون هستند، و هر کدام از عزیزان که نیاز به دیتای خودشون دارند صرفا با ارسال تیکت مشکلشان حل خواهد شد.

با تشکر

2. تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)