نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 92

موضوع: باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    99
    تشکر تشکر شده 
    83
    تشکر شده در
    64 پست

پیش فرض پاسخ : باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه

نقل قول نوشته اصلی توسط Nicdata نمایش پست ها
    آقا خواهش می کنم فقط بگید چی شده !!
    من علاوه بر این که از آقای وفایی سرور دارم ... از شما هم هاست دارم !‌ پس سروراتون رو از ایشون گرفته بودید که الان هاست داون شده !

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    208
    تشکر تشکر شده 
    293
    تشکر شده در
    198 پست

پیش فرض پاسخ : باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه

نقل قول نوشته اصلی توسط mehranp نمایش پست ها
    من علاوه بر این که از آقای وفایی سرور دارم ... از شما هم هاست دارم !‌ پس سروراتون رو از ایشون گرفته بودید که الان هاست داون شده !
    بله عزیز سرور اصلی که بیشتر اکانت ها روی اون هستن از ایشون تهیه شده، این آقا دوست و همکار من بودن . ازشون شماره تلفن هم دارم ولی کلا خاموش هست .

نمیدونم چه کسی می خواد جوابگو باشه !

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    208
    تشکر تشکر شده 
    293
    تشکر شده در
    198 پست

یوزر
    Farzinn گویا با ایشون ارتباط دارند

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    807
    تشکر تشکر شده 
    274
    تشکر شده در
    203 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Nicdata نمایش پست ها
    یوزر
    Farzinn گویا با ایشون ارتباط دارند
    عزیزم سلام و وقت شما بخیر آقای سرباز بزرگوار

بنده با آقای وفائی گرامی همانند شما همکاری کردم برای تهییه سرور و موارد دیگر . ارتباط خاصی با ایشون ندارم

و مطمئن هستم مشکل جدی واسه ایشون پیش اومده که حضور ندارن .

موفق باشین .

5. تعداد تشکر ها از Farzinn به دلیل پست مفید

عضو انجمن hostfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,277
    تشکر تشکر شده 
    3,056
    تشکر شده در
    1,915 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Farzinn نمایش پست ها
    عزیزم سلام و وقت شما بخیر آقای سرباز بزرگوار

بنده با آقای وفائی گرامی همانند شما همکاری کردم برای تهییه سرور و موارد دیگر . ارتباط خاصی با ایشون ندارم

و مطمئن هستم مشکل جدی واسه ایشون پیش اومده که حضور ندارن .

موفق باشین .
    بنده چند وقته هی میبینم شما با ایشون تیکه لغت جر میدید برای هم هی جلو خودم رو گرفتم چیزی نگم

یه مدت پیش ایشون یک سرور آمریکا از بنده تهیه کردن شروع کردن به فروش سرور مجازی ازش بعد موقع تمدید سرور سایت ما بسته بود ایشون پیگیری نکردند در صورتی که همه ی سرور های دیگران تمدید شد چون پیگیر بودند سرور ایشون ترمینیت شد!

سرور به نام بنده بود و همچنین هو ایز ای پی ها تو رایپ من بود و به اسم من
    من موندمو کلی مشتری ایشون که فکر میکردن با من شریکه این بنده خدا که ما نفهمیدیم اسمش چیه ستایش ، وفائی یا . . چون اسم کلاینتش یه چیز بود اینجا یه چیز بود ، خودش یاهو یه چیز بود ! بعد یه مشتری کشتی رانی داشتند که سر بی دقتی ایشون و پیگیر نبودنشون اطلاعاتشون نابود شده بود که از من شکایت کرده بود که بعد کلی داستان فهمید چیه تا دو روز عذر میخواست از من و کلی قضیه دیگه . . بعد دو روز بعد دیدم ایشون اومده تاپیک فروش جدید زده

ایشون بر خلاف آسمون ریسمون قلمبه هایی که برای مشتری میبافه و درشت درشت صحبت میکنه ، برای مشتریش ارزش قائل نیست و فقط ظاهر قضیست!
    خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند

7. تعداد تشکر ها ازhostfire به دلیل پست مفید

عضو انجمن reza115 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    1,175
    تشکر شده در
    833 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hostfire نمایش پست ها
    بنده چند وقته هی میبینم شما با ایشون تیکه لغت جر میدید برای هم هی جلو خودم رو گرفتم چیزی نگم

یه مدت پیش ایشون یک سرور آمریکا از بنده تهیه کردن شروع کردن به فروش سرور مجازی ازش بعد موقع تمدید سرور سایت ما بسته بود ایشون پیگیری نکردند در صورتی که همه ی سرور های دیگران تمدید شد چون پیگیر بودند سرور ایشون ترمینیت شد!

سرور به نام بنده بود و همچنین هو ایز ای پی ها تو رایپ من بود و به اسم من
    من موندمو کلی مشتری ایشون که فکر میکردن با من شریکه این بنده خدا که ما نفهمیدیم اسمش چیه ستایش ، وفائی یا . . چون اسم کلاینتش یه چیز بود اینجا یه چیز بود ، خودش یاهو یه چیز بود ! بعد یه مشتری کشتی رانی داشتند که سر بی دقتی ایشون و پیگیر نبودنشون اطلاعاتشون نابود شده بود که از من شکایت کرده بود که بعد کلی داستان فهمید چیه تا دو روز عذر میخواست از من و کلی قضیه دیگه . . بعد دو روز بعد دیدم ایشون اومده تاپیک فروش جدید زده

ایشون بر خلاف آسمون ریسمون قلمبه هایی که برای مشتری میبافه و درشت درشت صحبت میکنه ، برای مشتریش ارزش قائل نیست و فقط ظاهر قضیست!
    عجب داستانی داره این ستایش ، وفائی یا . .

دیروز استعلام قیمت کردم ازشون و بعد از چند ساعت جواب دادند ولی امروز خبر ....
    با هزار تومان هم میتوانید اثر بخش باشید

لطفا 1 هزار تومان عیدی بدین !

9. تعداد تشکر ها از reza115 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)