نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: درخواست پنل کد باز پیام کوتاه قابل نصب رو سرور خودمون

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست پنل کد باز پیام کوتاه قابل نصب رو سرور خودمون

این روشی که شما میگید را من رفتم ولی اصلا کیفیت مناسبی نداره چون الان من می خوام به کل شهر بابل (استان مازندارن) پیامک ارسال کنم. باید 250000 هزار شماره توی جستجو نمایش بده.
    ولی اینجا باید حتما کدپستی را وارد نمایید.
    باز هم دقت نميکنيد ديگه.
    يعنی مشکل اين هست که تست نميکنيد و فقط در جهت ضعيف نشون دادن اين پنل اقدام ميکنيد.
    نکته ای که هست اين هست که اين پنل کد باز بر اساس نياز مشتريان مختلف و 2 سال تجربه روی پنل قبلی تهيه شده و همين الان هم داره توسط شرکت هایی استفاده ميشه که قبلا پنل های مختلفی از شرکت های معتبر داشتند!
    اگر لازم هست من ليست چندين نماينده و مشتری معتبر سامان سيستم برای خدمات پيامک رو ارسال کنم تا شما بتونيد استعلام بگيريد.

بعد از انتخاب شهر بابل (استان مازندران) کد پستی در فيلد مربوطه به طور خودکار قرار ميگيره بعد شما ميتونيد پارامترها رو محدودتر يا باز تر کنيد تا بتونيد پيامک رو هدفمند تر وارد کنيد.
    اصلا نيازی به وارد کردن کد پستی توسط شما هم نيست و کد پستی شهر مربوطه رو خود سيستم به شما نمايش ميده

2 - ارسال براساس تفکیک جنسیت شما مستقیما به سرویس بالک پردیس همراه اول وصل میشی و بانک همراه اول بانک کاملی هست. وتفکیک جنسیت وسن براساس تعیین هویت فرد در زمان تنظیم سند تایین میشه.
    خود من الان خطی که دستم هست به نام يکی ديگه از اعضای خانواده ثبت هست.
    و خط ايشون هم به نام من ثبت هست.
    هم جنسيتمون متفاوت هست و هم سن مون کاملا متفاوت هست
    در اين شرايط پيامک چطور ارسال ميشه ؟

متاسفانه بعضی از موارد به جای اينکه کاربردی باشن تبليغاتی هستند و اگر کسی بخواد پيامک واقعا هدفمند رو ارسال کنه اصلا کاربرد نداره که نمونه اون هم ارسال بر اساس جنسيت و سن هست.

- - - Updated - - -

این روشی که شما میگید را من رفتم ولی اصلا کیفیت مناسبی نداره چون الان من می خوام به کل شهر بابل (استان مازندارن) پیامک ارسال کنم. باید 250000 هزار شماره توی جستجو نمایش بده.
    ولی اینجا باید حتما کدپستی را وارد نمایید.
    باز هم دقت نميکنيد ديگه.
    يعنی مشکل اين هست که تست نميکنيد و فقط در جهت ضعيف نشون دادن اين پنل اقدام ميکنيد.
    نکته ای که هست اين هست که اين پنل کد باز بر اساس نياز مشتريان مختلف و 2 سال تجربه روی پنل قبلی تهيه شده و همين الان هم داره توسط شرکت هایی استفاده ميشه که قبلا پنل های مختلفی از شرکت های معتبر داشتند!
    اگر لازم هست من ليست چندين نماينده و مشتری معتبر سامان سيستم برای خدمات پيامک رو ارسال کنم تا شما بتونيد استعلام بگيريد.

بعد از انتخاب شهر بابل (استان مازندران) کد پستی در فيلد مربوطه به طور خودکار قرار ميگيره بعد شما ميتونيد پارامترها رو محدودتر يا باز تر کنيد تا بتونيد پيامک رو هدفمند تر وارد کنيد.
    اصلا نيازی به وارد کردن کد پستی توسط شما هم نيست و کد پستی شهر مربوطه رو خود سيستم به شما نمايش ميده

2 - ارسال براساس تفکیک جنسیت شما مستقیما به سرویس بالک پردیس همراه اول وصل میشی و بانک همراه اول بانک کاملی هست. وتفکیک جنسیت وسن براساس تعیین هویت فرد در زمان تنظیم سند تایین میشه.

متاسفانه بعضی از موارد به جای اينکه کاربردی باشن تبليغاتی هستند و اگر کسی بخواد پيامک واقعا هدفمند رو ارسال کنه اصلا کاربرد نداره که نمونه اون هم ارسال بر اساس جنسيت و سن هست.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست پنل کد باز پیام کوتاه قابل نصب رو سرور خودمون

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    باز هم دقت نميکنيد ديگه.

- - - Updated - - -

.
    من اصلا به ضعیف بودن و یا قوی بودن پنل کاری ندارم. فقط دارم میگم اون چیزی که شما دارید میگید اشتباه هست و روش درست ارسال به صورت دیگه ای هستش .
    و اصلا هم برام مهم نیست که چه کسایی دارن از این پنل استفاده میکنند.
    باز هم دقت نکردید من چی گفتم .
    الان من استان مازندران شهربابل را در پنل انتخاب کردم و کدپستی 47131 را به من نشون داد که تعداد شماره های پیدا شده 1 عدد بود.
    با کم کردن رقم های کد پستی ، تعداد شماره ها به 2203 و 563132 عدد شماره رسید . !!!!!!

در صورتی که روش ارسال مد نظر بنده ، به صورت ارسال هدفمند به شهر خاص هستش . که فقط در سامانه هایی این روش هست که دارند از اپراتور 5000 سرویس میگیرند.
    و اونجا دقیقا تعداد شماره های فعال یکشهرستان و شهر های اون شهرستان را نشون میده که برای درک بیشتر این قضیه به شما توصیه می کنم از پنل زیر بازدید نمایید.

sms.itbabol.ir
    user:10914
    pass:10914

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها

- - - Updated - - -

.

باز هم اینجا شما دقت نکردید که من چی گفتم .
    ارسال به روش تفکیک جنسیت و سن . قانونش به این صورت هست که :
    در این روش ارسال . اگر شما پیام خودتان را به جنسیت اقایان و بازه سنی 18 تا 30 سال ارسال کنید . پیام شما به دست کسایی می رسد که سنشان بین 18 تا 30 سال باشد . و مذکر باشند.

نحوه شناسایی افراد از روی دیتابیس اسناد همراه اول هست.
    یعنی اینکه موقع سند زدن سیمکارت اگر در برگه سند تیک گزینه مذکر را بزنید شماره سیمکارت شما در لیست اقایان اضافه می شود . و اگر مونث را تیک بزنید در لیست خانم ها قرار می گیرد.

در این روش سیستم ارسال به این صورت هستش .
    حالا شما اومدی سیمکارتی که به نام یک خانم هستش را داری استفاده میکنی. و اگر کسی جنسیت خانم را انتخاب کند برای شما پیام میاد .
    و این مشکل همراه اول نیستش . چون ارسال از رویدیتابیس و اون چیزی که در زمان سند زدن ارائه شده است . ارسال می شود.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)