ببینید دوستان عمدا شرکت معتبر و تست میخواهم که مشکل برنخورم دوستانی که زحمت کشیدند در تاپیک فار داده اند باهاشون تماس گرفته شده یا در پشتیبانی و تحویل سرویس کوتاهی داشته اند طرف اومده تست داده سایتش دان میشه این شد فروشنده؟
الان سرویسی که دارم یک روز در میان دان است سر ماه هم سیپنل ریست میشود اومدیم از بچه ها بگیریم میبینم تمام ای پی هاشون روی هاست این بنده خدا است اسم نمیبرم ولی بنده رسیلر باشید نمیخواهم چون بنده یکی از دامنه ها را دادم هاست تعریف کنند میگویند قبلا ثبت شده طبق تحقیقات معلوم شد رسیلر هستند و یا به دوست ما رسیلر داده اند سایت شما قبل سفارش از همه نظر بررسی میکنیم برای همین تست میگیرم 10 تا تیکت بزنیم 2 ساعت حرف بزنیم اخرش که تحویل می شود میبینیم اقا رسیلر هستند و هیچ دسترسی ندارند در مواقع بروز مشکل
بعضی ها هم که به جای افر لینک سایت میدهند میبینیم سایت دان است
اقای
lived

قبلا از شما سرویس داشتم به شدت ناراضی هستم الانم که سایتت دان هست میایی افر میدهید :-ی
فقط اقای علی گلی خوب هستند که ماهانه سرویس 1 گیگ دارند کمترین هم فقط 6 ماهه است
بقیه رو که دیدم همه یا رسیلر هستند یا پشتیبانی افتضاح و یا شرکت و یا سایت معتبر نیستند
هنوز منتظر افر هستم
- - - Updated - - -
بنده به هیچ عنوان سرویس سالانه و یا 3-6 ماهه نمیخواهم مشکل بربخورد بیخودی پول نریخته باشم دور چون هیچ کدام حاضر به بک مانی نیستند بهانه هم تا دلتان بخواهد دارید : هارد مشکل پیدا کرد سرور سوخت و .... به من چه اسکریپت شما کار نمیکند اینها از سرباز کردن است نه پشتیبانی :-ی
- - - Updated - - -
sarwhost

از این اقا هاست داریم به شدت از پشتیبانی ناراضی هستم هرچند وقت یکبار هاست ما میخوابه تا تیکت میزنم میگه درست شده یا درست است میبینم اقا درستش کرده خدامیدونه مشکل چی بوده یا ای پی عوض میکنند هیچ اطلاع رسانی ندارند کسی dns ست کرده ای پی عوض شده