نوشته اصلی توسط BlueStation عالی بود لدفن دوستان موضوع بدهید - من هرکاری میکنم فعلا ایده به ذهنم نمیاد
دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708 ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .
merci
نوشته اصلی توسط openfire لدفن دوستان موضوع بدهید - من هرکاری میکنم فعلا ایده به ذهنم نمیاد تو تاپیک های فروش بگردید پره ایدست اون رم 1 ماهی 40 تومان خوب گفتید. حداقل توی ترول قیمت تا حدودی واقعی آدم میتونه ببینه تو انجمن که نمیشه یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir) پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران از سال 1385 تا کنون
arminx, Dictator_, InterServer.ir, merci, pardazonline, sitetheme, TN Projects, Yas-Host
نوشته اصلی توسط RoobinaServer تو تاپیک های فروش بگردید پره ایدست اون رم 1 ماهی 40 تومان خوب گفتید. حداقل توی ترول قیمت تا حدودی واقعی آدم میتونه ببینه تو انجمن که نمیشه یا حق بله دیگه خودمون فروشنده ایم :دی نمیشه غیر واقعی زد
merci, pardazonline
نوشته اصلی توسط OPENFIRE بله دیگه خودمون فروشنده ایم :دی نمیشه غیر واقعی زد ترول در مورد انتی ddos که برخی دوستان نمی دونن چی هست ولی در تاپیک میزنن انتی ddos بزن که کیف کنیم. طرف هنوز dos نشده چه بسه بدونه ddos چیه میزنه انتی ddos
نوشته اصلی توسط OPENFIRE لدفن دوستان موضوع بدهید - من هرکاری میکنم فعلا ایده به ذهنم نمیاد ایده که زیاد هست یه نمونش هاستینگ های تابستونی
merci, OPENFIRE
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن