-
عضو انجمن
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
با سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی به ویژه متقاضیان کیفیت ثابت
همان طور که در تاپیک قبلی سرور دیتاسنتر OVH واقع در کانادا از استقبال خوبی برخوردار شد
تصمیم گرفتیم مجددا با سرور OVH این بار با 14 لوکیشن متفاوت برای آی پی ها خدمت شما بازگردیم !
محل سرور اصلی در فرانسه می باشد و کاربران محترم می توانند به دلخواه خود از کشور های درج شده
آی پی انتخاب و استفاده کنند !
همان طور که مستحضر هستید دیتاسنتر OVH یکی از برترین دیتاسنتر دنیا با پورت و کیفیت فوق العاده در حال سرویس دهی می باشد
و این بار خدمات ما با پینگفوق العاده نیز همراه است، چرا که سرور در اروپا واقع گردیده است.
[+] پورت این سرور در دیتاسنتر 1.0 گیگابیت با کیفیت بیان شده و ما حداقل 100 مگابیت رو Minimum برای هر کاربر
تضمین می کنیم !
[+] پردازنده سرور از سری E3-1245v2 با قدرت پردازش 3.40 گیگاهرتز در حال عادی برای هر هسته فعال است
[+] رم سرور نیز 32 گیگابایت از نوع DDR3 ECC می باشد
[+] هارد فعلی سرور 4 ترابایت از نوع SATAIII می باشد با دور گردش 7،200 در دقیقه که ما با استفاده از برنامه ریزی
با سیاست خاص در ارائه سرور مجازی این تضمین را اعلام می داریم که به هیچ عنوان کندی و افت سرعت
همانند فروش های قبلی در دیتاسنتر OVH احساس نکنید !
نگرانی را تعطیلش کنید !
حتما شما به عنوان یک خریدار در ذهن دارید در صورت عدم رضایت از سرویس چه کنم؟!
آی پاور این تضمین را به شما تقدیم می کند:
+ عودت مبلغ در صورت عدم رضایت طی 24 ساعت بدون قید و شرط
+ عودت مبلغ ذر صورت عدم رضایت طی 720 ساعت همراه با کسر کارمزد
خیالتون راحت شد ؟!
و اما پکیج های سرور آی پاور از دیتاسنتر با کیفیت OVH
رم: 1024 مگابایت
سی پی یو: 2 هسته
هارد: 60 گیگابایت SATA3
پورت: 1.0 گیگابیت با کیفیت
ترافیک: نامحدود
قیمت: 15،000 تومان
کد تخفیف ماه اول: 40
کد تخفیف ثابت برای کاربران وب هاستینگ تاک (10%): sabet
سفارش
رم: 2048 مگابایت
سی پی یو: 2 هسته ( x2 )
هارد: 80 گیگابایت SATA3
ترافیک نامحدود
قیمت: 21،000 تومان
کد تخفیف ثابت برای کاربران وب هاستینگ تاک (10%): sabet
سفارش
رم: 4096 مگابایت
سی پی یو: 4 هسته ای
هارد: 100 گیگابایت SATA3
ترافیک: نامحدود
قیمت: 39،000 تومان
کد تخفیف ثابت برای کاربران وب هاستینگ تاک (10%): sabetسفارش
سوالی داشتید در این تاپیک مطرح بفرمایید، چرا که ممکن است سوال شما، سوال چندین نفر دیگر نیز باشد
و موجب برطرف شدن ابهامات شود.
ویرایش توسط i-Power : May 14th, 2014 در ساعت 17:51
-
تعداد تشکر ها ازi-Power به دلیل پست مفید
almanwebhost, Cyrus.The.Great, emperor3508, Farzinn, kandabpars, m.s.i, Mr.3ven, n4ser, Nicdata, p30thank, Raid_10, thanker
-
May 13th, 2014 21:29
# ADS
-
June 8th, 2014, 10:20
پاسخ : باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
متأسفانه سه روزه سرورهای ایشون قطع شده و هر روز هم به ما می گن صبر کنین به زودی مشکل حل می شه !!!
سوای ادبشون در پاسخگویی، اما خیلی رضایت بخش نبود همکاری با ایشون..
اون شعار برگشت پول در صورت عدم رضایت نیز، فکر می کنم بیشتر شعار بود تا واقعیت!
چون بنده تقاضای پولم رو کردم و ایشون باز هم منو به تأمل و صبر دعوت کردن
-
-
June 8th, 2014, 16:44
عضو جدید
پاسخ : باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
بیست روز اول خیلی خوب بود بنظر من!!
اما متاسفانه به این مشکل خوردن . خداروشکر زحمت کشیدن زود مارو انتقال دادن به سرور کانادا
اما سه روز قطعی برای یک سایت اصلا خووب نیست . خواهشمندم بیشتر دقت کنید.
طراحی اختصاصی قالب وب سایت ,سامانه پنل پیامک,هاستینگ اشتراکی و نمایندگی
-
-
June 8th, 2014, 18:24
سرور از لوکیشن های : malesia , sangapoor , taiwan , russia دارید ؟
-
-
June 10th, 2014, 17:13
-
تعداد تشکر ها از Farzinn به دلیل پست مفید
-
June 13th, 2014, 11:37
متاسفانه سرور خاموش شده و سایت خودشون هم باز نمیشه دیگه
امیدوارم درست بشه
-
-
June 13th, 2014, 11:59
آقا خواهش می کنم فقط بگید چی شده !!
-
-
June 13th, 2014, 12:13
-
-
June 13th, 2014, 13:52

نوشته اصلی توسط
Nicdata
آقا خواهش می کنم فقط بگید چی شده !!
من علاوه بر این که از آقای وفایی سرور دارم ... از شما هم هاست دارم ! پس سروراتون رو از ایشون گرفته بودید که الان هاست داون شده !
-
-
June 13th, 2014, 14:41

نوشته اصلی توسط
mehranp
من علاوه بر این که از آقای وفایی سرور دارم ... از شما هم هاست دارم ! پس سروراتون رو از ایشون گرفته بودید که الان هاست داون شده !
بله عزیز سرور اصلی که بیشتر اکانت ها روی اون هستن از ایشون تهیه شده، این آقا دوست و همکار من بودن . ازشون شماره تلفن هم دارم ولی کلا خاموش هست .
نمیدونم چه کسی می خواد جوابگو باشه !
-
-
June 13th, 2014, 15:14
-