نقل قول نوشته اصلی توسط n4ser نمایش پست ها
شما اومدی چیزی که رایگانه میخوای بفروشی؟ شما میدونی معنی این کار یعنی چی؟ فعلا که چند نفر از کسانیکه با این افزونه مشگل داشتن با راهنمایی من تونستن با افزونه کار بکنن ادم های مثل شما فقط دنبال پول هستن برنامه رو ورداشتی کمی تغیرات دادی الان داری میفروشی خوشحالی؟ اینکار نقض کپی رایته خیلی راحت میشه شکایت کرد افتاد؟ برو جای گوشای مردوم رو بگیر که من نباشم جای من باشم نمیزارم اینکارا انجام بشه سازنده این افزونه چون سرور ibsng نداشته برای همین نتونسته عیب ایرادات جزعی این افزونه رو برطرف کنه اما کسانیکه سواستفاده گری مثل شما میان این رو تغیرات میدن میفروشن هر نوع افزونه freer که در سایت شما در حال فروش هست کسی دیگه اون هارو طراحی کرده الان سوال من اینه که شما این افزونه رو طراحی کردید؟> اگر اینطوره مدرک و سند رو کنین؟> ما منتطریم
دوست عزیز
اولا نه شما هر کسی ادعایی داره که افزونه ای نوشته و ما داریم میفروشیم در همینجا مطرح کنه . و اگر میخاد شکایت کنه من مسئولیت تمام کارهایی که کردم را قبول میکنم چون تک تک کارکترهای افزونه ها خودم تایپ کردم .

در خصوص سند هم کسی که تهمت میزنه باید ثابت کنه ما که نیاز به تایید افرادی مثل شما نداریم .

بهتر این بحث را زیاد ادامه ندهید که فقط باعث میشه اعتبار نه چندان خودتون هم زیر سوال بره !!!