اتفاقا این سالمه خیلی خوب داره کار می کنه
کسانیکه از این افزونه استفاده میکنناطلاعات به این صورت وارد کنید بنده با این روش تست کردم جواب دادالف – ادرس سرور : همان آدرس که IBSng بر روی آن نصب است که مثلا اگر از آدرس مشابه زیر در سیستم لاگین میکنید
http://www.site.com/ IBSng/admin
شما میبایست فقط این قسمت از آدرس را وارد نمایید :
http://www.site.com
ب – نام کاربری پنل : همان یوزرنیم که با آن در IBSng لاگین میکنید.
ج – کلمه عبور پنل : همان پسوردی که با آن در IBSng لاگین میکنید .
د- نام سیستم : اگر شما صاحب اصلی IBSng باشید نام سیستم شما system است ولی اگر شما نماینده باشید نام سیستم شما متفاوت است که قالبا همان نام کاربری شما می باشد.
باز هم تاکید میکنم به این صورت اشتباهه http://www.site.com/ IBSng/admin اطلاعات به کاربر نشان دادهد میشه ولی در ibs ساخته نمیشه برای صحت عملکرد این افزونه حتما سایت رو با ctrl+f5 لود کنین چون این افزونه مستقیما با کش مرورگر کار داره تغیری تو freer ایجاد بشه ممکنه به درسته نشون داده نشه
برای نصب و استفاده از این افزونه طبق اموزش من در بالا عمل کنید
ویرایش توسط n4ser : June 4th, 2014 در ساعت 13:14
دوست عزیز شما که دم از قانون مداری میزنید و در تایپک های دیگه بدون سند و مدرک ما را به کپی متهم میکنید چرا متن های سافت ایران را بدون 1 کارکتر تغییر کپی میکنید !!!
لینک : گروه برنامه نویسی سافت ایران | پلاگین ساخت کاربر اتوماتیک در IBSng توسط فریر Virtual Freer
دوستان گرامی لازم به ذکر است این مواردی که قرمز شده و این دوست نقل از خودش بیان کرده فقط و فقط مختص افزونه ما می باشد که امتحان خود را پس داده است . این دوستمون حتی زحمت تایپ به خودش نداده چه برسه به نصب و تست و باگ گیری !!!
اگر ماژول رایگان را نصب کرده بود متوجه میشد که فیلد سیستم نام در این پلاگین وجود ندارد و حتی اگر نمونه سایتی که از ماژول سافت ایران استفاده کرده را بررسی می کرد متوجه میشد ماژول سافت ایران قابلیت نمایش حجم استفاده شده و مانده کاربر را هم دارد و این توضیحات مخصوص ماژول سافت ایران است که از بیس ساخته شده و ربطی به این ماژول رایگان ندارد .
متاسفانه اظهار نظرهای عجولانه و بدون سند و مدرک دوستان جای تامل دارد .
ویرایش توسط us12 : June 4th, 2014 در ساعت 18:09
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
شما اومدی چیزی که رایگانه میخوای بفروشی؟ شما میدونی معنی این کار یعنی چی؟ فعلا که چند نفر از کسانیکه با این افزونه مشگل داشتن با راهنمایی من تونستن با افزونه کار بکنن ادم های مثل شما فقط دنبال پول هستن برنامه رو ورداشتی کمی تغیرات دادی الان داری میفروشی خوشحالی؟ اینکار نقض کپی رایته خیلی راحت میشه شکایت کرد افتاد؟ برو جای گوشای مردوم رو بگیر که من نباشم جای من باشم نمیزارم اینکارا انجام بشه سازنده این افزونه چون سرور ibsng نداشته برای همین نتونسته عیب ایرادات جزعی این افزونه رو برطرف کنه اما کسانیکه سواستفاده گری مثل شما میان این رو تغیرات میدن میفروشن هر نوع افزونه freer که در سایت شما در حال فروش هست کسی دیگه اون هارو طراحی کرده الان سوال من اینه که شما این افزونه رو طراحی کردید؟> اگر اینطوره مدرک و سند رو کنین؟> ما منتطریم
دوست عزیز
اولا نه شما هر کسی ادعایی داره که افزونه ای نوشته و ما داریم میفروشیم در همینجا مطرح کنه . و اگر میخاد شکایت کنه من مسئولیت تمام کارهایی که کردم را قبول میکنم چون تک تک کارکترهای افزونه ها خودم تایپ کردم .
در خصوص سند هم کسی که تهمت میزنه باید ثابت کنه ما که نیاز به تایید افرادی مثل شما نداریم .
بهتر این بحث را زیاد ادامه ندهید که فقط باعث میشه اعتبار نه چندان خودتون هم زیر سوال بره !!!
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
دوست عزیز توی دنیا خیلی چیزا هستن که اولش رایگانن منتها ارزش افزوده ای که روی اونا ایجاد شده باعث میشه شخص خالق ارزش این حق رو داشته باشه که رو کار خودش قیمت بذاره ارزشی که در نظر شما شاید کمتر از قیمت تعیین شده باشه و یا در نظر من و خیلیای دیگه خیلی بیشتراز قیمتی که ایشون روش گذاشتن
نصب فریر واقعا کاریه که 15 هزار تومن ارزش داره ؟
بستگی به کسی داره که این سوالو ازش میپرسیم
از نظر یه وبمستر هرگز
ولی از نظر یوزری که اطلاعی در این زمینه نداره شاید خیلی خیلی بیشتر از این چیزا بیارزه !
خیلیا هستن که وقت و حوصله ی اینکه بگردن تا یکی مثل شما پیدا بشه ، بعد آنلاین باشه ، بعد منت نذاره ، بعد هر موقع به مشکل برخوردن در کمال حوصله پاسخگو باشه رو ندارن لذا ترجیح میدن با پرداخت مبلغی توافقی که شاید در نظر شما زیاد و در نظر بنده کم باشه این کار رو دست کسی که اهلشه بسپارن و خودشون در کمال آرامش به کار خودشون برسن و هزینه ای بابت فرصتی که به کار غیر تخصصیشون تخصیص میدن نپردازن
ژوکر تو فیلم شوالیه ی تاریکی یه دیالوگ جالب داره که میگه : اگه تو کاری تخصص داری هرگز اونو مجانی انجام نده !
سر یه اسکریپت هم باید دعوا بشه....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
من تاحالا برای هیچ موردی با کسی بحثی نداشتم اما با شما بحث دارم و نمیزارم شما این رو بفروشی شما سازنده این افزونه نیستی دیگه ادامه نده بحث رو همین جا تموم کن که اگر سرم بره پای حرفم هستم این اولین باریه که دارم با کسی تو این انجمن بحث میکنم ما عمری هست که تو نت هستیم قرار باشه ادم های مثل بیان بحث کنن که نشد که؟ ببین اقای محترم ما یک گروه برنامه نویس هستیم و کارهای شبکه رو در کنارش انجام میدیم همینجا تمومش کن بحث رو اگر ادعا میکنی با سند و مدرک ثابت کن نویسنده این افزونه هستی اگر ثابت نکردی اط شما من شخصا شکایت میکنم بیشتر از این بحث رو ادامه نده تمام!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)