-
June 4th, 2014, 21:14
پاسخ : ساخت پنل در هتزنر
با سلام و احترام
شما با یک پاسپورت و اطلاعات ایرانی می توانید اکانت باز کنید
پرداخت هم با پی یال خودتان یا دیگران باشد هیچ مشکلی ندارد
مهم توانایی پاسخگویی به ابیوزها و مشکلات سرور و... با دیتاسنتر است که این موضوع ربطی به هتزنر یا رداستیشن و... ندارد
=========
ما دوستانی را سراغ داریم که می گویند فلان دیتاسنتر بد است و یا سرورهایشان به درد نمی خورد، اما وقتی خودتان به مساله ورود می کنید، می بینید که عدم توانایی در پاسخگویی یا نحوه تعامل شان مورد داشته است یا نتوانسته اند به درستی سرور را کانفیگ کنند و به مشکل برخورد کرده اند.
هفته گذشته یک مشتری برای کانفیگ تماس گرفته بود که به دلیل اشتباه در کانفیگ و تنظیمات، هارد را سوزانده بود. حالا می توان گفت هاردهای آن دیتاسنتر مشکل دارند؟!!! یا با ایرانی ها مشکل دارند؟
البته موضوع تحریم و مشکلاتی که آمریکایی ها یا برخی کشورها و... با ایران دارند را رد نمی کنیم.
=========
من حیث المجموع، با خرید یک سرورمجازی خارج هتزنر و تنظیم بکاپ روزانه و انتقال آن، با خیال راحت فعالیت کنید
ان شاءالله موفق و پیروز باشید
-
-
June 4th, 2014 21:14
# ADS
-
June 4th, 2014, 21:41
باز کردن حساب پیپال مشکلات زیادی داره و از طرفی هم من تا به حال برای گرفتن پاسپورت اقدام نکردم و این برام تبدیل شده به معضل بزرگی
درمونده شدم چکار کنم از طرفی هم نمیخوام سرورم روی پنل کسه دیگه ای باشه
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه چطور پیپال باز کنم ممنون میشم مستر کارت هم بود موردی نداره اونم نیاز دارم
البته من آدرس و شماره تلفن خارج از کشور ندارم
-
-
June 4th, 2014, 21:45

نوشته اصلی توسط
itech
باز کردن حساب پیپال مشکلات زیادی داره و از طرفی هم من تا به حال برای گرفتن پاسپورت اقدام نکردم و این برام تبدیل شده به معضل بزرگی
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه چطور پیپال باز کنم ممنون میشم مستر کارت هم بود موردی نداره اونم نیاز دارم
براتون پیام خصوصی کردم.
-
-
June 6th, 2014, 03:33
عضو انجمن
دوست من خوب با پاسپورت يكي از بستگان ثبت نام كن و در انجمن پيمنتر هست بده تا پرداخت كنن برات
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
-
June 22nd, 2014, 22:55

نوشته اصلی توسط
itech
دوست من
چند سال پیش که بنده هم پاسپورت نداشتم، شناسنامه ام رو دادم دارلترجمه رسمی (با مهر دادگستری) برای هتزنر ایمیل کردم و به سادگی اکانت بنده رو وریفای کردن.
موفق باشی
-
تعداد تشکر ها از fariborz به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2014, 00:35
کارت ملی رو هم میشه داد دارالترجمه و بعد براشون ارسال کرد؟ مشکلی نداره یا حتما باید شناسنامه باشه
-
-
June 23rd, 2014, 09:32
بله، چه شناسنامه چه کارت ملی در انتها به شما یک ورقه کاغذ میدن که باید عکس خودت رو الکی روش بذاری و اسکن کنی.
هر کشوری یکسری قانون داره، اونها به تمام شیوه ها و روند قانونی ما اشراف ندارن که بدونن...
همین که مهر وزارت امور خارجه و دادگستری روش رو ببینن و یک اسم و فامیل بقیه اش حله.
-
تعداد تشکر ها از fariborz به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2015, 23:14
عضو انجمن
الان واقعا سخت میگیره پاسبورد دادیم شناسنامه ترجمه ای هم دادیم اما گیر داده قبض آب و برق بدیم باهاشون صحبت هم کردم این غیر طبیعی نیست پاسبور هم موردی نداره تاریخ دار و واقعی شناسنامه هم همینطور؟؟
- - - Updated - - -
کسی نیست کمک کنه؟!
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید