-
May 25th, 2014, 18:37
پاسخ : کلاه برداری و ***ی فوق حرفه ای - شما هم یاد بگیرید!

نوشته اصلی توسط
inga
میتونم بپرسم چرا گیر بدن خوب هر کس نخواد خیلی راحت sms رو پاک میکنه داخل سطل زباله تلفن همراه
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون سرکاری هست. وقت و آسایش مردم رو گرفتن دیگه. یهو خوابی صدای اس میاد بیدار میشی نیگاه میکنی میبینی تبلیغات هست! منتظر کسی هستی که اس بده تا صدای اس میاد میپری رو گوشی میبینی ای بابا بازم تبلیغاته! و کلی مثالای اینجوری....
شما دوست دارید یکی بیاد هی آیفون خونه شما رو بزنه و فلنگ ببنده؟؟؟
شاید شما بیکار باشید و هی بشینید بخونید و بفرستید به سطل زباله. اما بخدا خیلی ها فرصت سر خاروندن هم نمیکنند...
در کل شاید کسی دوست نداشته باشه هر لحظه فرت و فرت واسش پیامک تبلیغاتی بیاد!
تازه میگن اگه مثلا کد فلان رو بفرستی به این شماره دیگه پیامک تبلیغاتی واستون نمیاد. اما این حرفشون هم صحیح نیست.
یا علی
-
-
May 25th, 2014 18:37
# ADS
-
May 25th, 2014, 18:59

نوشته اصلی توسط
joomla2
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون سرکاری هست. وقت و آسایش مردم رو گرفتن دیگه. یهو خوابی صدای اس میاد بیدار میشی نیگاه میکنی میبینی تبلیغات هست! منتظر کسی هستی که اس بده تا صدای اس میاد میپری رو گوشی میبینی ای بابا بازم تبلیغاته! و کلی مثالای اینجوری....
شما دوست دارید یکی بیاد هی آیفون خونه شما رو بزنه و فلنگ ببنده؟؟؟
شاید شما بیکار باشید و هی بشینید بخونید و بفرستید به سطل زباله. اما بخدا خیلی ها فرصت سر خاروندن هم نمیکنند...
در کل شاید کسی دوست نداشته باشه هر لحظه فرت و فرت واسش پیامک تبلیغاتی بیاد!
تازه میگن اگه مثلا کد فلان رو بفرستی به این شماره دیگه پیامک تبلیغاتی واستون نمیاد. اما این حرفشون هم صحیح نیست.
یا علی
عزیز ماهم بیکار نیستیم اما بالاخره شبکه اختصاصی اختصاصی نیست که باید این چیزاشو هم پذیرفت چیز خاصی پیش نمیاد
نه سر کاری نیست نمیدونم کد فلان رو بفرستی به نمیدونم چی چی دیگه برات sms تبلیغاتی نمیاد در کل من نمیگم کار درستیه نمیدونم چی چی منظورم اینه که زیاد نباید سخت گرفت
-
تعداد تشکر ها از inga به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2014, 15:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
inga
عزیز ماهم بیکار نیستیم اما بالاخره شبکه اختصاصی اختصاصی نیست که باید این چیزاشو هم پذیرفت چیز خاصی پیش نمیاد
نه سر کاری نیست نمیدونم کد فلان رو بفرستی به نمیدونم چی چی دیگه برات sms تبلیغاتی نمیاد در کل من نمیگم کار درستیه نمیدونم چی چی منظورم اینه که زیاد نباید سخت گرفت
میشه بفرمایید از کی تا حالا مزاحمت تو دنیا قانونی هست ؟ ایمیل که هیچ مزاحمتی نداره اگر شما ریپورت اسپم بدی اون را میبندن چه برسه به سیم کارتی که مالکیت اون با خود فرد هست و زنگ اون باعث ناراحتی هم میشه .
اما در مورد اون کد وقتی شما که اینجا مدعی دفاع از طرف مقابل هستی اون کد را نمیدانی بقیه از کجا باید بدانند ؟
در ضمن هیچ جای دنیا کلاه برداری قانونی نیست و این مصداق بارز کلاه گذاشتن سر مردم بیچاره و ساده هست
من هفته قبل منتظر یک sms بودم و برام خیلی مهم بود و همزمان در حال رانندگی بودم که سه بار با شنیدن صدای زنگ پیامک تو اتوبان ماشین را پارک کردم و هر بار با پیام میلیادر شو و میلیونر شو و زلزله هشت ریشتری و ... روبرو شدم و تا حالا هم نه دیدم و نه شنیدم کسی از طریق این ***ها میلیونر و میلیادر شده باشه
شرکت های مخابراتی تو ایران ***ی را برای خودشان کاری بس قانونی کرن یکی دیگه از این ***ی ها را میتوان تو سیم کارت ها و شماره های فروخته شده دید چرا که سیم کارت فروخته شده اگر مثلا شما یک ماه مسافرت خارج باشی و از اون استفاده نکنی در جا باطل و به کس دیگه فروخته میشه حالا نمیدانم اگر سیم کارت و شماره فروخته شده به چه حقی به کس دیگه فروخته میشه .و اگر اجاره داده شده چرا اسم فروش روی اون گذاشتن ؟
سیم کارت را 5000 تومان میخری و با دو هزار تومان شارژ یک سیم کارت دیگه بهت میدن ولی همان سیم کارت اگر اتفاقی براش بیافته همان شماره را با دو برابر مبلغ اولیه بهت میفروشند ...
در کل اگر بخوایم از مزاحمت ها و کارهای غیر قانونی اپراتورها تو ایران بگیم ساعت ها باید حرف بزنیم
ویرایش توسط nima73 : May 26th, 2014 در ساعت 15:36
-
-
May 26th, 2014, 15:32
عضو جدید
آقا یه سوالی برای من اینجا پیش اومده اونم اینه دوستان وقتی یه پیامکی میاد که عدد فلان رو بفرست به فلان شماره وقتی من بفرستم چه سودی واسه اونا داره اعتبار وشارژ گوشیم یه چند تومنی کم میشه ولی مگه جیب اونا میره؟؟؟
-
-
May 26th, 2014, 16:42

نوشته اصلی توسط
mostafaamirani
آقا یه سوالی برای من اینجا پیش اومده اونم اینه دوستان وقتی یه پیامکی میاد که عدد فلان رو بفرست به فلان شماره وقتی من بفرستم چه سودی واسه اونا داره اعتبار وشارژ گوشیم یه چند تومنی کم میشه ولی مگه جیب اونا میره؟؟؟
فکر کنم منظوره دوست عزیزمون این هست که اینها بعد از ارسال پیام شما و پس از اینکه فهمیدند شما رو میتوانند فریب بدهند پس از چند پیامک درخواست پول خواهند کرد !
این مشکل بار ها از طریق رسانه مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته !
-
-
May 26th, 2014, 16:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
javan host
فکر کنم منظوره دوست عزیزمون این هست که اینها بعد از ارسال پیام شما و پس از اینکه فهمیدند شما رو میتوانند فریب بدهند پس از چند پیامک درخواست پول خواهند کرد !
این مشکل بار ها از طریق رسانه مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته !
این جور کارها واین گونه درخواست ها ریسک هستش دل و جرات فراوانی نیز میخواد ما که باایرانسل خیالمون راحته حسرت اومدن یه پیام تبلیغاتی مونده به دلمون ولی جوری غیرفعال کردیم هیچی نمیاد
-
-
May 26th, 2014, 16:58

نوشته اصلی توسط
mostafaamirani
این جور کارها واین گونه درخواست ها ریسک هستش دل و جرات فراوانی نیز میخواد ما که باایرانسل خیالمون راحته حسرت اومدن یه پیام تبلیغاتی مونده به دلمون ولی جوری غیرفعال کردیم هیچی نمیاد

اما بسیاری از افراد چندین بار چه از این طریق چه از طریق ماهواره ها و ..... این گونه ضربه هارو خورده اند اما سالانه باز هم شاهد این گونه کلاهبرداری ها هستیم !
-
-
May 26th, 2014, 17:56
عضو انجمن
من نمیگم همیشون واقعیه ولی اینکه شما ندیدی جازه میدن دلیل بر این نمیشه که ندن !
شما خودت میگی میلیاردی به جیب میزنند پس پول 4 تا لپ تاپ وایو واسشون چیزی نیست .!
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
-
May 26th, 2014, 18:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
shahab-f
من نمیگم همیشون واقعیه ولی اینکه شما ندیدی جازه میدن دلیل بر این نمیشه که ندن !
شما خودت میگی میلیاردی به جیب میزنند پس پول 4 تا لپ تاپ وایو واسشون چیزی نیست .!
حرف شما رو قبول دارم ولی اینا فقط فکر جیب خودشون هستن اگه واقعا کارشون درست باشه حداقل یه جایزه ای به یکی از شرکت کننده ها میدادن البته شایدم بدن ولی همه این روزا به فکر جیب خودشون هستن!!!
متاسفانه آی دی یاهو قبلیم از دسترس خارج شد ... دوستان ای دی جدید رو ادد نمایید
gqi444
-
-
May 26th, 2014, 18:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mostafaamirani
حرف شما رو قبول دارم ولی اینا فقط فکر جیب خودشون هستن اگه واقعا کارشون درست باشه حداقل یه جایزه ای به یکی از شرکت کننده ها میدادن البته شایدم بدن ولی همه این روزا به فکر جیب خودشون هستن!!!
اصلا کاری به اینا ندارم که میدن یا نمیدن
از من به شما نصحیت تا چیزیو با چشمت ندیدی باور نکن
یا علی
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-