باسلامی دوباره
25 گیگ فضا و پهنای باند نامحدود رو میتونیم سالانه 180 هزار تومان ارائه بدیم
رویال دیتا - میزبانی وب و ثبت دامنه
بااحترام
باسلامی دوباره
25 گیگ فضا و پهنای باند نامحدود رو میتونیم سالانه 180 هزار تومان ارائه بدیم
رویال دیتا - میزبانی وب و ثبت دامنه
بااحترام
سلام.واقعا دمه تجربه شما گرم.واقعا حق با شما هستش چون این عجله من کار دستم دادش که یکی در سه مرحله ازم 150 تومن گرفتش که در مجوع شدش 450 تومن و سرم رو کلا گذاشتش برای همین هاست دانلود لعنتی یکساله؟ و آبروم پیشه کاربرا رفتش و کلی ضایع شدم من که آخر هم ب من سرویس ندادش و پولم رو خوردش. از دوستان میخوام فعلا تاپیک رو بالا نیارن چون فعلا دیگه نمیخوام بخرم و دیگه بدجوری پشیمون شدم من. و اگر هم کسی پیغام میده حتما باید سایتش نماد اعتماد الكترونیكی داشته وگرنه نمیگیرم چون اعتمادم ب دیگران دیگه خیلی زیاد سرد شدش.
ممنون از پیشنهاد های شما.و لعنت ب هر چی ***ه حرام زاده هستش.
خواهشن نماد اعتماد الكترونیكی سایت رو بگذارید در سایتتون بعد پیغام بدید.ممنون لز محبتتون
خواهشن نماد اعتماد الكترونیكی سایت رو بگذارید در سایتتون بعد پیغام بدید.ممنون لز محبتتون
خواهشن دلخور نشوید از من. ولی من دیگه گوله اعتمادم رو نمیخورم و بازم بخاطره اینکه اعتمادم سرد شدش ب دیگران معذرت میخوام.امیدوارم که دیگران برداشت بعد از حرفم نکنن و دلخور نشن.آمین.
با سپاس از شما ممنون و موفق باشید. آمین
ویرایش توسط mahmood.0131 : May 27th, 2014 در ساعت 14:05
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)