این کجاش نامحدود بود مثلا؟بهترین سرویسی که میدونید برای اپلود سنتر خوبه کدومنن میشه بگید؟من زیاد وارد نیستم فقط یک چیزه خوب میخوام که یکساله بگیرم برای آپلود سنتر
قبلا که بود حالا رو نمیدونم؟ فضا هر چی بیشتر بهتر چون برای آپلود سنتر میخوام چون برای اعضای سایت میخوام و امکان داره زیاد آپلود کنن فایل ها رو؟ ی چیزی قویی که خودتون میدونید چیه؟لطفا راهنماییی کنید من باید ی چیزه خوب بگیرم.نمیخوام دوباره کار کنم من همش؟
خواهشن قیمت بدید و نوع سرویس رو اینجا بگید.تا 120 یا 130 هم قیمتش شدش یک ساله اشکال نداره فقط ی چیزی میخوام که آبرومون نره پیشه کاربرا همین که همش قطع بشه و ضایع بشیم که بعدش ب هاست تیکت بزنم و کلی حرف وارمون کنن که ب سرور فشار آوردین و از این حرف ها؟
ممنون از توجه شما
و اینکه برای هاست آپلود سنتر باید هاست لینوکس بگیرم من یا نه؟
ویرایش توسط mahmood.0131 : May 23rd, 2014 در ساعت 01:16 دلیل: اشتباه تایپی
دوست عزیز ، اگر شما سایت های خارجی رو دیدید ک فضا رو زدن نامحدود ، اونا ب شما اجازه فایل هاستینگ یا ب عبارتی هاست دانلود رو نمیدن ! و برای unlimited شون یک عدد در نظر گرفتن ...
شما دقیقا مشخص کنید ، چقدر فضا نیاز دارید ، مثلا اگر اول کار شماست میتونید با 10 گیگ شروع کنید و ب مرور زمان اکانت رو ارتقا بدید و یا از اول رو سرور مجازی شروع کنید ک منابع اختصاصی باشن .
- فضای دیسک : ۱۰ گیگابایت
- پهنای باند : نامحدود
- تعداد سایت های قابل میزبانی : ۱ عدد
- تعداد ساب دامین : نامحدود
- تعداد دیتابیس : ۱ عدد
- تعداد اکانت FTP : نامحدود
- تعداد اکانت ایمیل : ۰ عدد
- فایروال سخت افزاری : Cisco Nexus
- فایروال نرم افزاری : دارد
- آنتی دیداس : دارد
- آنتی شلر : دارد
- بکاپ گیری روزانه : ندارد
- بکاپ گیری هفتگی : ندارد
- وب سرور : Apache + NGINX
- کنترل پنل : دایرکت ادمین
- دیتاسنتر : OVH هلند
قیمت با تخفیف دائمی : 10,000 ت / ماهانه
ویرایش توسط OmidX : May 23rd, 2014 در ساعت 01:23
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)