نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 189

موضوع: فروش ویژه سرور اختصاصی هلند ، آمریکا ، کانادا ، فرانسه - از 50 تا 1550 دلار - ست آپ رایگان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    16 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی هلند ، آمریکا ، کانادا ، فرانسه - از 50 تا 1550 دلار - ست آپ رایگان

به نظرم اگر خوانندگان این توضیحات دقت به تاریخها و ساعتهای پیغامها داشته باشند نیاز به هیچ توضیح اضافه تری در خصوص مردم داری و مشتری مداری شما وجود نداره!
    کیفیت سرویس دهی شما مشخصه وقتی که از پیش مشتری را دشمنی فرضی خودتون میدونید و فکر میکنید همه دنبال تخریب شما هستند! اونم از نوع بی هدفش!
    در حالی که ما حتی وقت نداریم به خیلی از کارهای ضروری خودمون برسیم چه برسه به اینکه با اشخاص معلوم الحالی مثل شما، دشمنی هم بخواهیم داشته باشیم!
    بهتره بجای این خیال بافی ها و سر هم کردن این توهمات از وقت خودتون استفاده کنید و سرویس بهتری به مردم بدهید.
    مردم ممکنه متوجه مطلبی بشوند و از روی شرم و حیا و حسن اخلاق چیزی به زبان نیاورند ولی نباید سکوت آنها را به حساب سادگی و ساده لوحی گذاشت.
    من توصیه میکنم طرز فکر خودتون را راجع به مردم و مشتریانتون اصلاح کنید.
    من همچنان به سایر دوستان پیشنهاد میکنم که از وقت و هزینه خودشون استفاده بهتری بکنند و بدنبال خرید سرویس از مجموعه شما نباشند.

2. تعداد تشکر ها ازebrahimpour به دلیل پست مفید

عضو انجمن wanener آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    1,375
    تشکر شده در
    815 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی هلند ، آمریکا ، کانادا ، فرانسه - از 50 تا 1550 دلار - ست آپ رایگان

نقل قول نوشته اصلی توسط ebrahimpour نمایش پست ها
    به نظرم اگر خوانندگان این توضیحات دقت به تاریخها و ساعتهای پیغامها داشته باشند نیاز به هیچ توضیح اضافه تری در خصوص مردم داری و مشتری مداری شما وجود نداره!
    کیفیت سرویس دهی شما مشخصه وقتی که از پیش مشتری را دشمنی فرضی خودتون میدونید و فکر میکنید همه دنبال تخریب شما هستند! اونم از نوع بی هدفش!
    در حالی که ما حتی وقت نداریم به خیلی از کارهای ضروری خودمون برسیم چه برسه به اینکه با اشخاص معلوم الحالی مثل شما، دشمنی هم بخواهیم داشته باشیم!
    بهتره بجای این خیال بافی ها و سر هم کردن این توهمات از وقت خودتون استفاده کنید و سرویس بهتری به مردم بدهید.
    مردم ممکنه متوجه مطلبی بشوند و از روی شرم و حیا و حسن اخلاق چیزی به زبان نیاورند ولی نباید سکوت آنها را به حساب سادگی و ساده لوحی گذاشت.
    من توصیه میکنم طرز فکر خودتون را راجع به مردم و مشتریانتون اصلاح کنید.
    من همچنان به سایر دوستان پیشنهاد میکنم که از وقت و هزینه خودشون استفاده بهتری بکنند و بدنبال خرید سرویس از مجموعه شما نباشند.
    سلام
    پیگیری کردن درخواست آن هم از نوع تخریبی و "نه پیگیری جهت رسیدن به جواب" چه از جانب یک فرد بی کار باشد چه از جانب یک ..... به عنوان تخریب برداشت می شود
    اگر به دنبال جواب بودید فقط در تاپیک اعلام میکردید که تیکت ارسال شده لطفا پاسخ بدهید و یا پیام خصوصی برای ارسال شماره تیکت و دریافت جواب مانند همه دیگر کاربران عادی و بدون غرض ! چه نیازی به استفاده از عبارتی مانند

. به نظر میاد که اجاره سرویس از شما ریسک بالایی داشته باشه و اصلا توصیه نمیشه. آن هم بعد از دریافت پاسخ بوده !؟

ضمنا نفرمودید وقتی پاسخ تیکت شما در کمتراز 4 دقیقه داده شده چه دلیل برای ارسال چنین پیتهایی با چنین مضامینی بوده !؟
    چرا زمانی که پاسخ درخور لحن و جملات خود دریافت کردید بار دیگر بر گفته خود اصرار دارید و حاشیه می روید !
    عبارات بکار رفته گویای شخصیت شماست ، نیازی به تائید و رد خود از جانب شما برای کل مجموعه رسانگار نیست ! زیرا یک مثل معروف است که بسیار با صحبت های شما هم قافیه است .
    با حرف گ... .... ....رون نماید !

4. تعداد تشکر ها از wanener به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)