از دیتاسنتر هتزنر در خدمت شما هستیم
از دیتاسنتر هتزنر در خدمت شما هستیم
داداش با بودجه من چه افری دارید.
و بابت قراردادم اگر مشکلی ندارین بفرمایید.
- - - Updated - - -
والا داداش شرکت کاشی هستند مشکلی از لحاظ مالی ندارند.
اطلاعات مالی و .. خیلی مهمی میخوان روش بریزن.
والا برای شروع من این مبلغو در نظر گرفتم و اونا مشکلی از لحاظ هزینه ای ندارند ولی چون فعلا اطلاعات زیادی نیست میخواییم یه سرور با هزینه پایین تر بگیرم.
و اینکه بعدا بشه ارتقاش داد.
و مسئله اخرم اینکه هنوز خیلی هامون توی قدیم موندیم حاضریم به خاطر یه شب شام 1 میلیون بدیم ولی پول سرور و ندیم
خودتون میفرمایید اطلاعات مهم مالیوالا داداش شرکت کاشی هستند مشکلی از لحاظ مالی ندارند.
اطلاعات مالی و .. خیلی مهمی میخوان روش بریزن.
والا برای شروع من این مبلغو در نظر گرفتم و اونا مشکلی از لحاظ هزینه ای ندارند ولی چون فعلا اطلاعات زیادی نیست میخواییم یه سرور با هزینه پایین تر بگیرم.
و اینکه بعدا بشه ارتقاش داد.
و مسئله اخرم اینکه هنوز خیلی هامون توی قدیم موندیم حاضریم به خاطر یه شب شام 1 میلیون بدیم ولی پول سرور و ندیم
سعی کنید توجیهشون کنید که میتونند یک سرور بگیرند اونم از نوع برند های معروف مثل اچ پی و دل
با تمام داستان ها و تجهیزات 10 میلیون تومان بیشتر نمیشه من حداکثرو در نظر گرفتم
اطلاعات داخل سازمان بمونه خیلی مطمعنتر هست
باز هم تصمیم با شما و سازمانتون هست
فقط برای راهنمایی عرض کردم خدمتتون
و یک توصیه : اگر حاظر نیستند برای سیستم کاری خودشون هزینه کنند قرار داد را کنسل بفرمایید چون فردا چیزی بشه میان یقه ی شما رو میگیرند
موفق باشید
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
ایشون واقعا حرف حــق را زدند . . .
چون اگر چیزی بشه 200 میلیون تومان را شما باید پرداخت نمایید که ضمانت کرده اید ، بعدم شرکتی که به این بزرگی است چرا از میزبان های بزرگ ایران استفاده نمی کند ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا باید به شما بگند که براشون سرور تهیه کنید ؟ !!!!!!!!!!!
شما هم با توجه به توضیحات با معتبر ترین شرکت ها کار نمایید که مشکلی پیش نیاید . . .
در غیر این صورت غیر عقلانی است . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ــــکر . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
سلام
دوست عزیز در حرف میزبان دانلود که حتی یه ذره هم شکی نیست ولی با حتی اگر سرور در خود شرکت باشه به مشکل بر بخوره بک اپ نداشته باشن باز به مشکل بر میخورن ولی این ناخن خشکی عجیب هستش شاید برای دوستمون قیمت پایین گرفته میخواد سرور ارزونتر بگیره که کمی هم برای حق زحمه خودش برداره
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
دقیقا بنده هم همین امکان که شما عرض نمودید را می دادم . . .
اما در هر صورت نظر شخصی بنده است که با بزرگان این عرصه کار نمایید ، نام نمی برم چون اکثر افرادی که تاپیک فعالیت دارند خودشان از بزرگان این عرصه هستند ، انتخاب با خودتان است ما و دوستان انجمن قصد یاری را به شما داریم تا به مشکل نخورید . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ــــکر . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)