سلام
یه فایلی هست تو یه سایتی
میخوام قسمتی از این فایل رو بخونم بدون اینکه کل فایل رو بگیرم !
این فایل حجم زیادی داره و من میخوام تو ترافیک صرفه جویی کنم به همین دلیل نمیخوام کل فایل رو بگیرم!
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
یه فایلی هست تو یه سایتی
میخوام قسمتی از این فایل رو بخونم بدون اینکه کل فایل رو بگیرم !
این فایل حجم زیادی داره و من میخوام تو ترافیک صرفه جویی کنم به همین دلیل نمیخوام کل فایل رو بگیرم!
لطفا راهنمایی بفرمایید
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
سلام دوست عزيز .
بر اساس دانشي اندكي كه دارم فكر نمي كنم بدون دريافت كل آن اين امكان وجود داشته باشد .
چون بايد ابتدا كل آن دريافت شود سپس شما بخش مربوطه كه مد نظر داريد را از داخل آن پيدا كنيد و جدا كنيد .
براي مثال شما براي دريافت عنوان يك سايت از اين راه استفاده مي كنيد :
Getting website title and description - Tildemark blogs
حالا شايد دوستان راهي براي اين كار داشته باشند .
موفق باشيد .
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
سلام اقاي `پرشين سافت عزيز .ممنونتون ميشم پيغاماتونم چك كنين .مردم منتظرتون هستن![]()
از پاسخ سریعتون ممنون
من این سوال رو از سه نفر که تو php خیلی واردن پرسیدم گفتن نمیشه خودمم قبل اینکه بپرسم خیلی گشتم و فکر کردم یه راه حلی پیدا کنم ولی نشد نظر شما رو هم که دیدم مطمئن تر شدم
تو نرم افزار های دانلود منیجر وقتی فایلی تا مثلا 50% دانلود شده میشه دیسکانکت شد دوباره تو یه وقت دیگه ای ادامه اش رو دانلود کرد که در اینصورت دانلود منیجر میاد از 50% به بعد رو دانلود میکنه حالا اینکار دقیقا مد نظر من هست
در ضمن قبل اینکه دانلودی انجام بده حجم فایل رو هم میخونه و نشون میده که از همین طریق هست!
حالا با هیچ زبان تحت وبی نمیشه اینکار رو کرد؟
موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط packsaft : May 21st, 2010 در ساعت 02:58
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
دوست عزيز شما اگر قصد كار با فايل هاي روي سرور را داريد بايد از دستورات ftp استفاده كنيد كه البته يك سري محدوديت ها براي شما خواهد داشت و شما بايد حتما user و pass را براي اتصال در آن قرار دهيد .
براي مطالعه بيشتر
PHP: FTP - Manual
موفق باشيد .
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
فايل هاي اسكي رو ميتونيد اينجوري بخونيد
$numofbytes=10240 ; // dar inja maikham 10K byte ro bekhoonam . mitoni ino edit koni be chizi ke mikhay
$fp=fopen("http://masirefile","r");
$readedbytes=0;
$file_content="";// mohtaviate filet to in variable mirizim
while($readedbytes<$numofbytes){ to in loop mohtaviate file ro 1K 1K mikhoonam (yeja nemishe khond)
$file_content .=fread($fp,1024);
$readedbytes +=1024 ;
}
echo $file_content ; // file ke khondi ro chap kon
I LOVE PHP,MYSQL,JAVA,PERL
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)