با سلام خدمت تمامی کاربران
این پست من جهت آشنایی بهتر شما با جناب آقای داود بادپیما می باشد
ایشون یکی از کارمندان سایت persianvds.com نیز می باشند و کار اصلی ایشون پشتیبانی کاربران در سایت مذکور می باشد
متاسفانه بنده از سایت ذکر شده بمدت 5 ماه سرویس میگرفتم و طی این 5 ماه 4 بار آی پی های بنده عوض شده
و هربار بدون اطلاع اعمال می شد و بنده بعد از ساعاتی متوجه میشدم و بعد از اعلام ایشون با کلی منت کار ما رو انجام میدادن
شیوه تغییر آی پی به این صورت بود که ساعت 00:30 بامداد سرور قطع میشد و تا ساعت 15:00 روز بعد که ایشون یا جناب افشار جوابگوی بنده باشن جواب تیکت داده میشد
بعد از جواب تیکت تا ساعت 12 شب همان روز مکاتباتی مبنی بر تحویل پسورد جهت تغییر آی پی روی سرور جدید میشد و آی پی جدید با کلی منت به من تحویل داده میشد و حداکثر 24 ساعت نیز طول میکشید که آی پی روی دامنه ست شده باشه
متاسفانه با هر بار تغییر آی پی حدودا 72 ساعت ( از اعلام بنده تا دریافت آی پی جدید و ست شدن روی دامنه ها ) بطول می انجامید
در حال حاضر هم بنده 3 سرور از سایت ذکر شده دارم که هنوز از اعتبار اونها نگذشته و هیچکس جوابگوی ما نیست و هر سه سرور بطور کامل قطع و از دسترس خارج می باشند
یک بار هم با ایشون تلفنی صحبت کردم و ایشون با بی ادبی تمام طی 30 دقیقه مکالمه جمعا 5 دقیقه به بنده اجازه صحبت ندادن و با بی ا..ی تمام توی حرفهای من با صدای بلند صحبت میکردند.
علت مسدود شدن اشتراک ایشون رو نمیدونم اما مطمعنا خلاف و یا اشتباهی از ایشون سر زده که مسدود شدن
در آخر از مسئولین سایت تقاضا دارم قسمتی جهت شناسایی افرادی که توی سایت به این بزرگی جهت کسب درآمد پستی ارسال میکنند نیز باز شود و سوابق شخص افتتاح کننده پست در اختیار کاربران نیز قرار داده شود تا کاربران نیز با چشم باز خرید خود را انجام دهند
با احترام فراوان