منم خودم به این موضوع مشکوک هستم اصلا می تونم حدس بزنم کار کی هم هست ( در این انجمن فعالیت ندارن)
ولی به هر حال هر مشکلی که هست باید توسط خودتون حل بشه
موفق باشید
منم خودم به این موضوع مشکوک هستم اصلا می تونم حدس بزنم کار کی هم هست ( در این انجمن فعالیت ندارن)
ولی به هر حال هر مشکلی که هست باید توسط خودتون حل بشه
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
بنده هم نگفتم کسی رو متهم کردن گفتم خواهند کرد
بنده هم نگفتم همکنون اسم بردید ولی اس پست بعدی که نقل قول کردم کاملا" معلومه که کسی رو بدون هیچ دلیل مشخصی دارید متهم میکنید مدارک رو اگه دارید ارائه بدید خوشحال میشیم ما هم این شخص رو بشناسیم
هزینه کنید تا این مشکلات براتون پیش نیاد
زمانی که هزینه نمیکنید هم این مشکلات پیش خواهد اومد
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)