جدی؟ اگه اینجوری باشه خیلی خوب میشه چون recaptcha ی گوگل رو فکر نکنم کسی بتونه دور بزنه:دی
اما سیستم فعلی که خیلی ناجوره!
فکر نکنم تو این زمینه اسکریپتی بهتر از whmcs باشه. اکثر سرویس دهنده ها هم از این استفاده می کنن.
سلام.
عزیز سایت شما که کلا کپچا نداره.(پیشنهاد می کنم حتما این قابلیت رو فعال کنید چون با یک بات ساده میشه هزاران کاربر رو توی سایت شما ثبت نام کرد و هزاران تیکت ثبت کرد و در اون صورت عملا سایت شما از کار می افته!)
من با اجازتون یک کاربر تست با ایمیل asa@sdsd.com ساختم جهت تست کردن، لطفا پاکش کنید.
متشکرم.
بله میشه ، این امکان توی خود سیستم whmcs هست که با عضویت توی recaptha گوگل میشه سیستم کپچا whmcs رو به سیستم گوگل تغییر بدیم
ولی خوب یک مقدار سخت و پیچیده میشه دیگه
به قول دوست عزیزم آقای سنجری باید چندبار کاربر رفرش کنه کد رو تا بتونه بزنه
از شما هم بینهایت سپاس گذاریم که در حال رفع این مسئله هستید
موفق باشید دوست من![]()
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
زنده باشید عزیز
بله. روبات کد سایت شما رو پیدا می کنه و ثبت نام میکنه و .....:دی
---------------------------------------
دوستان پچ رو برای دانلود میذارم:
http://hamidsoltani.ir/public/whmcs-captcha-patch.zip
این فایل رو توی پوشه includes اکسترکت کنید.(قبلش از قایل verifyimage.php توی پوشه includes حتما بک آپ تهیه کنید.)
از جناب سجادیه به خاطر جنبه و شخصیتشون متشکرم، شاید خود من جای ایشون بودم برخورد دیگه ای می کردم! جناب سنجری هم که سنگ تموم گذاشتن؛ رمزگشایی فایل و همچنین در اختیار قراردادن whmcs از ایشون بود.
نمونه کپچا رو توی این صفحه ببینید:
یاس آی تی . میزبانی وب . سرور مجازی - ثبت نام کنید
موفق باشید.
خواهش میکنم.
دوستان این هم فیلم ناتوان بودن روبات در برابر کپچای جدید:
www.hamidsoltani.ir/public/whmcs-patched.mp4
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)