[QUOTE]درود مجدد
بله وقتی دستگاهی 3 چراغه میشه یعنی سوخته علت این مشکلات هم این هست که سری های قبلی ایکس باکس از یه مدل مادربورد استفاده میکردن که مدل دقیقش یادم رفته که باعث میشد کل گرما یه جا جمع بشه و باعث سوختن مادربورد و در عین حال از بین رفتن دستگاه میشد ولی مدل های جدید این مشکلات رو ندارن در ضمن مدل 2014 ایکس باکس چیزی فراتر از این چیزاست...
سرعت بالای لود، صدای کم و همچنین شکل و وزنش فوقالعاده هستش...
بهتون پیشنهاد میکنم اصلا سراغ مدلای قدیمی به خاطر ارزون بودنشون نرید چون مشکلات زیادی دارن
Xbox 360 250GB Hard Drive
این سری آخرین نسل موجود از ایکس باکس هستش که قابلیت بالا رو داره قیمت 250گیگش رو که تقریبا 40 روطز پیش خریدم 900 خریدم بدون تجهیزات اضافش با دسته ی 150 تومنی و 10 تا بازی در اومد 1130
در مورد اسمشم بیشتر فروشنده ها به اسم SUper Slim میشناسنش ولی سری E هستش...
دستگاهم از کسی بگیر که اطلاعاتش در مورد دستگاه زیاد باشه...
من خودمم بین این دو تا کنسول گیر کرده بودم ولی ایکس باکس بهترین گزینه هستش ولی چیزی که منو مشتاق کرد برای خریدن این دستگاه آمار جالبی بود که قبل از عید خوندم توی این آمار اعلام شده بود 80% خریداران ایکس باکس افراد بالای 20 سال هستن و 20 % باقی مانده افراد بین 10 تا 20 سال هستن...
ولی داخل ایران وقتی ببینن که یکی بازی میکنه میگن مگه بچه شدی که داری بازی میکنی...
حالا بگذریم از این حرفا این کنسول واقعا کنسول خوبی هستش در ضمن فکر کنم تنها یه مدل هک واسه این سری میاد که با FIFA14 و GTA V مشکل داره،مشکلم اینه که روزی یه بار وسط بازی هنگ میکنه و میندازتت بیرون یعنی وقتی بازی رو گذاشتی داخل دستگاه میاره و اجراش میکنه یه 5-10 دقیقه که بازیش کردی میندازتت بیرون و موقع لود کردن بازی هنگ میکنه که بهتره نذاری این اتفاق بیوفته و سریع از بازی خارج بشی...
بعد دی وی دی رام رو میزنی بیاد بیرون و دوباره میندازی توش و دیگه بازی کن تا فرداش که هنگ میکنه
در مورد دسته هم هیچ فرقی با موس نداره...
شاید اوایل بازی سخت باشه ولی بعدا عادت میکنی و کامپیوتر برات سخت تر از اون میشه...
در مورد ریجن هم دقیق نمیدونم کودوم ریجن هستش ولی الان بازی تمامی ریجنارو دستگاهم باز میکنه...
فقط یادت نره قبل از تحویل کنسول بازی رو بندازی توش تست کنی و نصبش کنی روی هارد و یه خرده باهاش بازی کنی هموجنا تا مشکلی نداشته باشه...
بازم سوالی بود در خدمتم