Xbox360
Xbox360
انشالله....
- - - Updated - - -
[QUOTE=hadi_am;1072937]ممنونم که وقت میزارید !
درود مجدد
بله وقتی دستگاهی 3 چراغه میشه یعنی سوخته علت این مشکلات هم این هست که سری های قبلی ایکس باکس از یه مدل مادربورد استفاده میکردن که مدل دقیقش یادم رفته که باعث میشد کل گرما یه جا جمع بشه و باعث سوختن مادربورد و در عین حال از بین رفتن دستگاه میشد ولی مدل های جدید این مشکلات رو ندارن در ضمن مدل 2014 ایکس باکس چیزی فراتر از این چیزاست...
سرعت بالای لود، صدای کم و همچنین شکل و وزنش فوقالعاده هستش...
بهتون پیشنهاد میکنم اصلا سراغ مدلای قدیمی به خاطر ارزون بودنشون نرید چون مشکلات زیادی دارن
Xbox 360 250GB Hard Drive
این سری آخرین نسل موجود از ایکس باکس هستش که قابلیت بالا رو داره قیمت 250گیگش رو که تقریبا 40 روطز پیش خریدم 900 خریدم بدون تجهیزات اضافش با دسته ی 150 تومنی و 10 تا بازی در اومد 1130...
من خودمم بین این دو تا کنسول گیر کرده بودم ولی ایکس باکس بهترین گزینه هستش ولی چیزی که منو مشتاق کرد برای خریدن این دستگاه آمار جالبی بود که قبل از عید خوندم توی این آمار اعلام شده بود 80% خریداران ایکس باکس افراد بالای 20 سال هستن و 20 % باقی مانده افراد بین 10 تا 20 سال هستن...
ولی داخل ایران وقتی ببینن که یکی بازی میکنه میگن مگه بچه شدی که داری بازی میکنی...
حالا بگذریم از این حرفا این کنسول واقعا کنسول خوبی هستش در ضمن فکر کنم تنها یه مدل هک واسه این سری میاد که با FIFA14 و GTA V مشکل داره،مشکلم اینه که روزی یه بار وسط بازی هنگ میکنه و میندازتت بیرون یعنی وقتی بازی رو گذاشتی داخل دستگاه میاره و اجراش میکنه یه 5-10 دقیقه که بازیش کردی میندازتت بیرون و موقع لود کردن بازی هنگ میکنه که بهتره نذاری این اتفاق بیوفته و سریع از بازی خارج بشی...
بعد دی وی دی رام رو میزنی بیاد بیرون و دوباره میندازی توش و دیگه بازی کن تا فرداش که هنگ میکنه
در مورد دسته هم هیچ فرقی با موس نداره...
شاید اوایل بازی سخت باشه ولی بعدا عادت میکنی و کامپیوتر برات سخت تر از اون میشه...
در مورد ریجن هم دقیق نمیدونم کودوم ریجن هستش ولی الان بازی تمامی ریجنارو دستگاهم باز میکنه...
فقط یادت نره قبل از تحویل کنسول بازی رو بندازی توش تست کنی و نصبش کنی روی هارد و یه خرده باهاش بازی کنی هموجنا تا مشکلی نداشته باشه...
بازم سوالی بود در خدمتم
سوالی که مطرح هست اینه که در این مدل جدید ایکس باکس ، قطعات سخت افزاری به روز شدن و از قدرت بیشتری برخوردار هستند یانه ؟ همون مدل قدیمی هست ولی یک سری تغییرات جزوئی مثل ظاهر و ... در داخلش دادن ؟
[QUOTE=hotler;1072938]انشالله....
- - - Updated - - -
درود
از نظر پردازش همون 512 مگ رم و 256 مگ گرافیک هستش ولی از مدل های جدید مادربورد و رم و سی پی یو استفاده شده و میشه گفت نسبت به اسلیم خیلی قوی تره سری E و اینکه یک موردیم هست که دی وی دی رم سری های جدید با کیفیت تر هستن و همچنین اصلا صدای فنی نداره و اینم بهت بگم درسته که ایکس باکس رو ایستاده طراحی کردن ولی بهتره خوابیده بذاریش تا هم فن خوب کار کنه و هم این که هوا راحت تر توش گردش داشته باشه و هم دی وی دی رام مشکلی نداشته باشه...
ظاهرشم که کلا فرق کرده و جالب تر شده فقط حتما بهت پشینهاد میکنم GTA V رو بازی کنی...
ارزششو داره...
[QUOTE=hadi_am;1072956]ااا !
منظرو شما کدوم مدل هست ؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-...86%DA%A9%D8%AA
همین مدل دیگه ؟
ویرایش توسط hotler : May 8th, 2014 در ساعت 16:13
[QUOTE=hotler;1072960]
Xbox 360 250GB Hard Drive
منظور من این مدلی هستش که بالا براتون لینکشو دادم توی همین پست هم موجود هستش ول پستم گذاشتم...
این اخرین مدل و جدید ترین مدل ایکس باکس هستش.
اسلیم سری قدیمی ایکس باکس هستش و اگه اشتباه نکنم 2012 هستن این مدلا...
هرچقدرم سری های دیگه ارزون بودن بهتون پیشنهاد نمیکنم...
چون سری آخر واقعا یه سر و گردن از همشون بالااتره
[QUOTE=hotler;1072960]
خیر این مدل سری قبلی ایکس باکس هستش
سری جدید:
Microsoft Xbox 360 250GB - کنسول بازی مایکروسافت Microsoft Xbox 360 250GB
- - - Updated - - -
البته دی جی کالا یه خورده زیاد زده من تقریبا 40 روز پیش 250 گیگش رو بدون کینکت خریدم 900 تومن کپی خور و آخرین آپدیت رو خریدم از اردبیل...
بهتره از محل سوکنتتون بخرید تا دی جی کالا چون دیجی کالا صرفا محصول رو ارسال میکنه و مابقیش دردسر میشه...
حالا متوجه شدم ! کدوم مدل مد نظرتونه !
Microsoft Xbox 360 4GB Stingray+Kinect - کنسول بازی مایکروسافت Xbox 360 Stingray 4GB + Kinect
1.200 یکمی به نظر زیاد میاد شما چند خریدید ؟
در کدوم شهر ساکن هستید ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)