نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: نمايندگی رايگان فروش کارت شارژ + شارژ تاپ آپ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن modiranhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    513
    تشکر شده در
    382 پست

پیش فرض پاسخ : نمايندگی رايگان فروش کارت شارژ + شارژ تاپ آپ

من معتقدم هرچی ایرادات گفته بشه درکل واسه رشد یه مجموعه و سیتم مفید تره و طبیعتا رشد سریعتری خواهد داشت:

بعد از کارکردن تا این مدت :

1- خیلی از تاپیک ها رو دنبال کردم و دیدم بسیاری از دوستان گفتند که فروش مستقل شه اما با سود بیشتر به نظر من این متد بهتره به دوتا دلیل قانع کننده اول اینکه کاربر نیازی به پیش خرید نداره دوم اینکه آمار فروش برای خود سیستم که شما باشید هم بالاتر میره ، دوستانی که فکر میکنن فروش مستقل با سود بیشتر بهتره بله منم موافقم که بهتره اما کی بهتره ؟ اول راه !؟ به نظر من برای فروشگاهی که به یک میزان فروش موجه نرسیده اصلا توصیه نمیشه این متد چرا آخه برادر من سود بیشتر به چه قیمتی !؟ بزارید با مثال بگم فرض کن شما داری مستقل میفروشی و وبه دید خودت سود بیشتری میکنی حالا مقایسه میکنیم

شما توی یک هفته از موجودیه 20 تاییت 10 تا فروختی با سود مثلا 3000 هزارتومان در صورتی که مشخص نیست اون 10 تای دیگه ات کی فروش بره من اینکه هنوز پول 10 تا گیره

حالا روش اول از بیشمار موجودیه شارژی که هزینه نکرده 10 تا فروخته و مثلا 2000هزارتومان سود کرده ضمن اینکه سرمایه ای هم نکرده

2- دوست من نظرم اینه که صفحه Call Back بعد از خرید TopUp به انتخاب کاربر Redirect بشه روی فروشگاه یا زمانش حداقل بیشتر بشه چون معمولا کاربر اون صفحه رو نمیبنده تا پیام شارژ رو دریافت کنه و بعضا پیام هم نمیاد اما خط شارژ شده چندین مورد توی همین مدت کوتاه رخ داده ضمن اینکه تماس هم با شما داشتیم که فرمودند جناب راستیان !؟؟؟ تشریف ندارند به گردن خودشون "خنده"

3-یه حرکتی و فکری واسه نماد اعتماد الکترونیکی کنید مهم ترین چیزه کاربرا دیگه دیدشون فرق کرده

در پایان مرسی که نوشتم و تشکر ویژه که وقت گذاشتید واسه خوندنش این نشون میده که مهمه براتون

به امید موفقیت روز افزون

یا حق
    مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
    نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی

2. تعداد تشکر ها از modiranhosting به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)