کاری نمیشه کرد باید بسوزیم و بسازیم! من که نظرم رو میدم میخاد خوشش بیاد میخاد نیاد!میخاد بره راپورت بده بن کنن میخاد نکنن والا من حرفم رو هر جا ببینم طرف داره دروغ میگه یا اشتباهی کرده میزنم هر کی میخاد باشه همیشه هم بن میشماصولا موقع حرف زدن باید به درجه صحت حرف ها توجه کردن نه درجه مطلوبیت طرف مقابل!حالا شاید این جوری یه فایده ای داشته باشه وجودم برای انجمن!!!
بقیه هم اگه از من سوتی گرفتن بگن من حق خودم رو آزاد گذاشتمبقیه هم بیان بگن آقا میشه ازشون انتقاد کرد یا نه یا در موردشون نظر داد یا نه.
ویرایش توسط rezahesami : May 7th, 2014 در ساعت 19:07
سلام
الان شما تاپیک خودتون را ببینید موضوع نظر دادن در تاپیک های شکایتی یا ... همکاران هست که توسط مشتریهاشون زده میشه همه رفتند تو خط رفتار مناسب با مشتری :ی
در کل که اصلا نباید شرکت کرد چند باری هم حتی به نوبه خودمون تست کردیم و حتی اگر کمکی هم قرار بوده انجام بشه به کاربران مشکل دیده همه به دید تبلیغ و تخریب نگاه میکنند بنابراین نتیجه گرفتیم کاربر دست و پا هم بزنه نباید در این جور تاپیک ها کمک کرد چون دقیقا به ضرر خود آدم میشه (حکایت همون آش نخورده و دهن سوخته) و البته حق هم دارند کلا اگر خودمون را جای آن کاربر بگذاریم ما هم باشیم چنین فکری میکنیم مخصوصا در دنیای امروزه و در انجمن های امروزه که در اینترنت میبینیم همه به فکر تخریب هستند پس بهتره کلا دخالت نشه.
در مورد احترام هاستینگ ها هم به مشتریشون (فکر کنم از این خط صحبتتون جریانش باز شد:
تا کنون شرکت هایی که دیدیم و حتی خودمون اکثرا به دلیل مشکلات روزمره مخصوصا دیگه رو به آخر شب میره و خستگی اپراتور کمی خشک بودن و گرم نگرفتن با مشتری مشاهده میشه و چیز طبیعی هست اما به شخصه بنده دیدم که شرکتی با ادعای 13 سال سابقه کاری چه فحش ها و الفاظ نامربوطی را استفاده میکند و حالا با این حال از کجا مشتری دارد خدا داند آن هم به قول خودشان تو این همه مدت کاری ، در هر صورت اگر حتی تاپیکی هم برای این مورد باز بشه باز هم به نظرم نباید مدیر یک هاستینگ دیگر شرکت بکنه هرچند که باعث تخریب دید مشتری ها به چنین شرکت هایی بشه چون سر آخر این دید بد بیشتر مورد توجه شرکتی که دخالت کرده در تاپیک کشیده میشه.یکی هم شاکی بود که شما هاستینگ ها تو کارتون اخلاق ندارید
با تشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
این مسئله برعکسش هم وجود داره!
من مشتری هم اگر از شرکتی تعریف کنم ، میگن این یارو از خود اون شرکته یا پولی چیزی گرفته !!
یادم میاد وقتی تازه اینجا اومده بودم از یکی از شرکت ها تعریف کردم ...... پ.خ بود که میومد!!!
این کار هم اشتباه بود, مشتریان باید بتونند آزادانه نظر بدند و در مورد هاستینگ ها ابراز نظر کنند,
البته بماند بعضی ها سو استفاده می کنند اما کاربرانی که به هاستینگی وابسته نیستند تقریبا مشخص هستند و باید نظر بدند تا مشتری ها بتونند انتخاب خوبی داشته باشند و از تجربیات بقیه استفاده کنند
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
داداش همه 2 رو دارن
1 رو خوش برخورد بودن که مشتری رو جذب کنن
2 . روی بد
این خوش برخورد بودن بازم کلی شاخه داره .
ولی بستگی دارن صبح چطوری از خواب بیدار شده باشه طرف .
اگه روزی عصبی باشی همه چی رو روی سر مشتری میشکونی
خب دیگه تا آخرش بخونید ....
ولی کسی که مدیریت یه مجموعه رو به عهده میگیره به نظرم
باید روحیه ی قوی داشته باشه + فکر مردانه.
این 2 چیز اگه داشته باشید هیچ وقت کسی ازتون ناراضی نمیشه البته از بعد روانی
درست میگم؟
در این انجمن چون اکثرا خودشون سرویس دهنده هستند به نظرم اصلا نباید کاربری بیاد تاپیک بزنه و بگه فلان هاستینگ مشکل پیدا کرده و...
چرا؟
چون دو حالت وجود داره
1. هاستینگ جواب مشتری رو نمیده : که خب بازم به هاستینگ های دیگه مربوط نمیشه و هاستینگ های دیگه بیان چی بگن ، بگن این هاستینگ فلانه فلانه یا میگن برو به پشتیبانیش بگو !
2. هاستینگ جواب مشتری رو میده : که خب پس چرا کاربر اومده اینجا تاپیک زده وقتی پشتیبانی هاستینگ جوابش رو داده !
پس به نظر من هم نباید اصلا در این تاپیک ها که همچین انجمن هایی که اکثرا سرویس دهنده هستند نظر داده بشه
البته در تاپیک های فروش بحثش جداست
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
بله درسته نباید نظری داد
بنده هم نظرم رو پس میگیرم.
کاملا منطقی میگویند
ممکن است طرف اول که راضی نیس و تاپیک زده 1 روز یا چند ساعت بعد با هاستینگ رفیق بشن
و ما که نظر دادیم باهامون بد بشن
مگه نه جناب تیک وب؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)