نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 91

موضوع: مشکل دان بودن یکی از سرور میهن هاست با آی پی های غیر ایرانی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل دان بودن یکی از سرور میهن هاست با آی پی های غیر ایرانی

نقل قول نوشته اصلی توسط InterServer.ir نمایش پست ها
    ببینید برادر من نه سر جنگ با شما دارم نه دنبال مشتری های شما و تخریب هستم! در مورد چیزی که اطلاعات دارم ازش صحبت کردم شما فکر می کنید بنده با خرید یک سرور با ddos protection خودم رو آنتی دیداس فرض می کنم و اینطور صریح نظر میدم؟! در مورد دیگران زود قضاوت نکنید بنده راه های دفع دیداس رو با سرور های عادی یاد گرفتم انواع فایروال ها ، سیستم عامل ها و مجازی ساز ها و شبکه ها رو مقابل دیداس تست کردم که امروز نظر میدم! شما میگین برای دفع دیداس فایروال استفاده نمیشه یک سوال پیش میاد پس شما با چی الان کل کشور ها جز ایران رو مسدود کردید؟ تنها دیداس وب سرور هست که با کانفیگ حرفه ای ( استفاده از Nginx و.. ) میشه بدون فایروال تا حدی از دیداس رو تحمل کرد ولی اونم محدود ! بهترین مدافع سرور روتر های دیتاسنتر و فایروال سخت افزاری هست !
    منم سر جنگ ندارم
    توضیحاتی که دارم میدم جهت رفع شبهه هست
    در مورد فایروال منتها کاملا در اشتباهید
    کار فایروال فقط و فقط بستن ای پی هست و نه DDOS protection
    این میشه همون کاری که ما مجبور شدیم انجام بدیم و مشکلات زیادی هم پیش میاره
    تجهیزات مقابله با DDOS مثل فایروال عمل نمیکنند وظیفشون تمیز کردن ترافیک از دیتای ناسالم هست با استفاده از الگوریتمهای متفاوت
    یعنی اگر احساس کنند ترافیک مورد نظر بر اساس پروتکل حمله هست یک diversion ایجاد میکنند برای ترافیک و میفرستن توی VAC ها
    در مورد تجهیزاتی مانند VAC ها و tilera مطالعه کنید

عضو انجمن InterServer.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    382
    تشکر تشکر شده 
    789
    تشکر شده در
    499 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل دان بودن یکی از سرور میهن هاست با آی پی های غیر ایرانی

نقل قول نوشته اصلی توسط shebang نمایش پست ها
    منم سر جنگ ندارم
    توضیحاتی که دارم میدم جهت رفع شبهه هست
    در مورد فایروال منتها کاملا در اشتباهید
    کار فایروال فقط و فقط بستن ای پی هست و نه DDOS protection
    این میشه همون کاری که ما مجبور شدیم انجام بدیم و مشکلات زیادی هم پیش میاره
    تجهیزات مقابله با DDOS مثل فایروال عمل نمیکنند وظیفشون تمیز کردن ترافیک از دیتای ناسالم هست با استفاده از الگوریتمهای متفاوت
    یعنی اگر احساس کنند ترافیک مورد نظر بر اساس پروتکل حمله هست یک diversion ایجاد میکنند برای ترافیک و میفرستن توی VAC ها
    در مورد تجهیزاتی مانند VAC ها و tilera مطالعه کنید
    در مورد tilera یا ابزار مشابه درسته برای فی-لتر ترافیک سالم و دیداس استفاده می شند ولی این ابزار ها همیشه دقیق نیستند و ممکنه مشکلاتی هم پیش بیارند( تر و خشک رو هم با هم بسوزونند ) مثل می زنم سروری داشتم که با همین ابزار ازش حفاظت میشد اجازه اتصال طولانی تر از چند ثانیه به کانکشن نمی داد مخصوصا برای اتصال اول ! tilera شاید دیداس رو کمتر کنه اما بخشی از دیداس به سرور میرسه ! مثالی میزنم شما توسط 1000 آیپی داری دیداس میشی و پورت همه حمله کنندگان 1024 هست که کانکشن syn هم دارند در این جا آیا tilera بهتر عمل می کنه یا فایروالی که sport 1024 رو مسدود کرده؟ مسلمه فایروال سخت افزاری اجازه رسیدن کوچکترین دیداسی به سرور رو نمیده ولی tilera ممکنه مقداری از دیداس ازش عبور کنه و به سرور برسه (این مسئله رو تست کردم ) این فقط یک مثال ساده از یک نوع معمول دیداس بود محدودیت هایی که میشه برای کانشن های syn در فایروال تعریف کرد و .... هم بماند! فایروال میتونه بسیاری از انواع دیداس رو براحتی دفع کنه نمی گم tilera یا ابزار مشابه مثل arbor نمی تونند دیداس رو دفع کنند نه! فقط این جمله شما درست نیست که فایروال فقط کارش مسدود کردن آیپی هست چون اگه اینطور بود فقط تو فایروال سخت افزاری یک جای لیست آیپی های مسدود شده می گذاشتند به این همه پیچیدگی فایروال ها نیازی نبود !
    ویرایش توسط InterServer.ir : May 7th, 2014 در ساعت 21:26

Reliable , High-Performance Hosting
    Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com

3. تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)