سلام
ظاهرا همه ناراضی هستن از این دیتاسنتر
دوستان پس چطوری hostdl از این دیتاسنتر سرویس میده . سرویس هاشم down time نداره و در حال حاضر خودمم با hostdl کار میکنم مشکلی نداره سرورهای اسیاتکش
چطوری سرورهای بقیه مشکل داره جز سرورهای این هاست دی ال؟
سلام
ظاهرا همه ناراضی هستن از این دیتاسنتر
دوستان پس چطوری hostdl از این دیتاسنتر سرویس میده . سرویس هاشم down time نداره و در حال حاضر خودمم با hostdl کار میکنم مشکلی نداره سرورهای اسیاتکش
چطوری سرورهای بقیه مشکل داره جز سرورهای این هاست دی ال؟
دوست عزیز سایت هایی نظیر دانلود ها ، میهن دانلود ، فیس نما ، وطن دانلود و جزئی از سیستم ثبت نام یارانه ی ملی و ... این همه سایت همشون از دیتاسنتر آسیاتک استفاده میکنن و دان تایم هم نداشتن میتونی بری از مدیر های سایت هاشون بپرسی مثل فیس نما که با نام کاربری facenama در انجمن فعالیت داره.
من الان نویسنده سایتم مثلا... یک سایت بهم میگه هر مطلب 500 تومان میده بهم.. یکی دیگر میگه هر مطلب 3000 تومان میدم بهت!! مطالب یکی هستند اما آنی که ارزونه رو هر وقتی دلم بخواد میزارم شایدم چند ساعت بعد انتشارش اما آنی که 3 هزار تومانه رو نصفه شب همین که منتشر میشه رو می زارم!! هاست دل هم همینطوره..وقتی پول خوبی داره میده صد در صد چندین نفر اختصاصی شب و روز پای سرورهاشون هستند و احتمالا یک نفر هم 24 ساعته داره سرورهارو دستمال میکشه!!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)