نقل قول نوشته اصلی توسط shebang نمایش پست ها
ببین برادر سه باره جمله من رو بخون نگفتم 4.5 میلیارد ای پی دارن اتک میکنم گفتم وقتی اتک از همه جای دنیا هست شما نمیتونی 2 - 3 ساب نت رو ببندی همه چی اکی شه وقتی از همه کشورهای دنیا یه سری سیستم آلوده حمله میکنن دیگه بستن 2-3 ساب نت دردی رو دوا نمیکنه که اگر میکرد همین کارو میکردیم بعدشم جهت اطلاع فایروال برای مقابله با DDOS استفاده نمیشه ، تجهیزات مقابله با DDOS نوع دیگه ای هستند و اصلا ارتباطی با فایروال نداره حال شما پول داشتی رفتی از یه هاست با ddos protection استفاده کردی دلیل نمیشه چیزی رو بدونی
ببینید برادر من نه سر جنگ با شما دارم نه دنبال مشتری های شما و تخریب هستم! در مورد چیزی که اطلاعات دارم ازش صحبت کردم شما فکر می کنید بنده با خرید یک سرور با ddos protection خودم رو آنتی دیداس فرض می کنم و اینطور صریح نظر میدم؟! در مورد دیگران زود قضاوت نکنید بنده راه های دفع دیداس رو با سرور های عادی یاد گرفتم انواع فایروال ها ، سیستم عامل ها و مجازی ساز ها و شبکه ها رو مقابل دیداس تست کردم که امروز نظر میدم! شما میگین برای دفع دیداس فایروال استفاده نمیشه یک سوال پیش میاد پس شما با چی الان کل کشور ها جز ایران رو مسدود کردید؟ تنها دیداس وب سرور هست که با کانفیگ حرفه ای ( استفاده از Nginx و.. ) میشه بدون فایروال تا حدی از دیداس رو تحمل کرد ولی اونم محدود ! بهترین مدافع سرور روتر های دیتاسنتر و فایروال سخت افزاری هست !