ایده خیلی خوبی هست . البته فکر کنم قبلا هم جی پال همین کارو داشت انجام میداد ...
براتون آرزوی موفقیت می کنم .
ایده خیلی خوبی هست . البته فکر کنم قبلا هم جی پال همین کارو داشت انجام میداد ...
براتون آرزوی موفقیت می کنم .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
ممنون از لطف تون. بله تیم جی پال هم تیم خوبی بود که متاسفانه مدتی ازشون خبری نیست و امیدواریم واسشون مشکلی پیش نیومده باشه.
وب سرویسی که در فلای نت ارائه شده کاملا متفاوت از مواردی هست که قبلا مطرح شده. بنده صحبتی در مورد مزایای فلای نت یا فرق فلای نت با سیستم های دیگه نمی کنم و به این موضوع اعتقاد دارم که " مشک آنست که ببوید، نه آنکه عطار بگوید "
خودتون شخصا تست کنید و تفاوت ها، محدودیت های سیستم های دیگه، معایب شون رو ببینید. درباره فلای نت هرجا مشکلی بود بفرمایید، به دیده منت قبول میکنیم و سریعا برطرف میکنیم.
بنده تا کنون از هیچ درگاه واسطی استفاده مستقیم نکردم همیشه درگاه مستقیم از بانک ها داشتم .
ولی خب ورود پی لاین خیلی روی کیفیت پرداخت آنلاین سایر درگاه های واسط تأثیر مثبتی گذاشت . ( بعضی ها دیگه خودشون رو خدای پرداخت می دونستن ! ) ( اشاره به شخص خاصی نداره )
بهتر نیست این سایت به امکانات پی لاین اضافه بشه ( این سایت بشه جزئی از پی لاین )
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)