نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
دوست عزیز بنده 3 ساله که هر 3 هفته یک دیداس با قدرت چندگیگابیت بر ثانیه می خوره سرورم پس مطمئن باشید تجربه من از 15 سال شما بیشتر هست برای همین تجربه هم هزینه زیادی کردم نه منابع داخل کشور بلکه خارج کشور ! حملات syn درصد بالای حملات دیداس رو تشکیل میدند وقتی کسی این رو ندونه نمیتونه اصلا حرفی از دیداس بزنه ! وقتی میگین 4.5 ملیارد آیپی یعنی 4.5 میلیارد سیستم آلوده به ویروس که به سمت سرور شما حمله دیداس انجام میدند بر فرض نصف این تعداد خاموش باشند باز هیچ سروری هیچ دیتا سنتری این حمله رو تحمل نمی کنه که دیتاسنتر های آلمانی تحمل کنند تعداد رنج های آیپی معمولا از 20-30 تا بیشتر نیست در حملاتی با قدرت 1 گیگابیت که رو سرور شما نیومده با این تفاسیر حمله شما در حد 100-300 مگابیت هست بنده حمله ای داشتم 50-60 آیپی ای دی اس ال 1000000 در خواست در هر ثانیه به سرور میفرستاندند و سرور که فایروال سخت افزاری نداشت کامل هنگ کرد تا اینکه با دیتاسنتر صحبت کردم از فایروال اصلی دیتاسنتر مسدود شدند شما میگین چند میلیارد آیپی دارند به سرور شما حمله می کنند و شما سرورت الان واسه ایران بازه اون هم در دیتاسنتری که از حمله دیداس وحشت داره بعد میگین اینجا کسی اطلاعات نداره و ... شما ..!!!
در ضمن اگر قرار بود با گوگل کسی این دانش رو به دست بیاره الان نصف کاربران همین جا اینکاره بودند : )