-
پاسخ : یک دو سه پی با درگاه مستقیم و کارمزد ۰/۲۵ درصد

نوشته اصلی توسط
safeith
شما سرور ایران رو با سرور های خارج از کشور یکی می کنید؟
-
-
May 6th, 2014 15:48
# ADS
-

نوشته اصلی توسط
NEG4R
گرفتن درگاهتون هزینه داره؟؟ چقدر؟؟
یا رایگانه؟؟
بله درگاه به صورت رایگان هست، ولی کارمزد ۰/۲۵ بر روی مبلغ خروجی شما اعمال خواهد شد
-
-

نوشته اصلی توسط
rodfile.ir
شما سرور ایران رو با سرور های خارج از کشور یکی می کنید؟
پس شما چه طوری یک سایت که چندین ساله داره فعالیت می کنه با سایتی که دو روزه فعالیت می کنه مقایسه می کنید ؟!!!!!!!!!!
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
safeith
ما یه سیستمی را ایجاد کردیم و حالا با این طرح و این امکانات اگر کسی دوست داشت می یاد استفاده می کند و اگر هم دوست نداشت که سرویس های برتر دیگری هم هستند که از نظر ظاهری خوبند اما با کالایی که شما می فروشید شریک ، پس شمایی که دوست ندارید استفاده نفرمایید، انگار ما آمدیم اجبار کردیم که اقا نه حتما باید از سرویس ما استفاده کنید نه ما صرفا گفتین آقا یه سرویس درجه خیلی خیلی پایین تری هم هست دوست دارید استفاده کنید
جناب بنده یه مطلبی گفتم شاید به دردتون بخوره
بنده هم در حال ثبت نام هستم ...
-
تعداد تشکر ها ازalmanwebhost به دلیل پست مفید
-
سلام
مردم ظاهر قضیه رو میبینن !
حالا هرچقدر کار ما خوب باشه
و اینکه فرم ثبتنامتون خیلی سادست ؟!
نام و نام خانوادگی - پسورد - ایمیل
حداقل فونت سایت رو تغییر میدادید.
با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
-
تعداد تشکر ها از smhnw به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
almanwebhost
جناب بنده یه مطلبی گفتم شاید به دردتون بخوره
بنده هم در حال ثبت نام هستم ...
دوست من ما با هیچ کس، هیچ مشکلی نداریم ما پذیرای همه دوستانیم، اما در مرحله اول توانمان این بوده، انشاءالله در مراحل بعد تکمیل تر خواهد شد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
smhnw
سلام
مردم ظاهر قضیه رو میبینن !
حالا هرچقدر کار ما خوب باشه
و اینکه فرم ثبتنامتون خیلی سادست ؟!
نام و نام خانوادگی - پسورد - ایمیل
حداقل فونت سایت رو تغییر میدادید.
با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
با سپاس از نظر جناب عالی در مراحل بعد تمامی این موارد تکمیل تر خواهد شد
-
-
عضو انجمن
آقایون عزیز برادرنانه من !
دیگه تو انتقاد هم دعوا راه میندازید؟
آقا اصلا سایت خودشه دوست داره این نحو باشه!
بگذرید ازین مسئله
استفاده کنید بد بود بیوفتید به جونه این بنده خدا یه تنه داره جواب 10 نفر رو میده
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
-

نوشته اصلی توسط
hostfire
آقایون عزیز برادرنانه من !
دیگه تو انتقاد هم دعوا راه میندازید؟
آقا اصلا سایت خودشه دوست داره این نحو باشه!
بگذرید ازین مسئله
استفاده کنید بد بود بیوفتید به جونه این بنده خدا یه تنه داره جواب 10 نفر رو میده
با سپاس از حسن برخورد شما، ما هم حرفی نداریم، ظاهر و باطن کار ما اینه، حالا ما کار بدی کردیم که مشخصات جد و آباد دوستان را در فرم ثبت نام نمی خواهیم ، یا اینه که ظاهر سایت به اندازه ای ساده است که همه چی جلوی چشمه و با یک کلیک ساده بهش می رسند و نیازی نیست یک ساعت تموم دنبال لینک مورد نظر بگردید، یا این که نمی خواهیم از شما که سایتتون را در سیستم ما ثبت کنید یا بد می کنیم که اطلاعات شما را به صورت تماماً رمز نگاری شده نگهداری می کنیم، دوست دارید مثل سایرین اطلاعات را به صورت تکست نگهداری کنیم ؟ یا دوست دارید مرحله انتقال طوری باشه که با یک استاپ و دستکاری فاکتور پرداخت شده برگرده ؟ یا درصد نجومی ازتون کسر کنیم و خیلی موراد دیگر ...
یک توصیه به دوستان دی داس کننده دارید به دیوار می کوبید فکر کردید با حمله به ای پی به جایی می رسید کور خواندید دیتا روی سرور دیگری قرار دارند، بعد از این مدت شعورمان به اندازه ای شده است که فکر اینجاش را هم کرده باشیم
-
-
May 10th, 2014, 12:52
همان طور که قبلا اعلام شده بود در فاز دوم از پروژه یک دو سه پی قرار بود شکل ظاهری سایت دستخوش یک سری از تغییرات گردد و ما هم به قول خود عمل کرده و تا حدودی آن را بهبود بخشیدم و در مراحل بعدی تکمیل تر خواهد بود، در حال حاضر یک دو سه پی با تعداد ۵ درگاه از بانک های مختلف در حال سرویس دهی می باشد، تمامی درگاه های واسط ارائه شده به صورت هوشمند می باشد،فعالیت یک دو سه پی تاکنون به شرح ذیل اعلام می گردد
تعداد اعضا ثبت نامی : ۱۲۶ نفر
تعداد کل تراکنش ها : ۹۶۵ عدد
تعداد تراکنش ها موفق : ۹۵۲ عدد
مبلغ کل تراکنش : ۵۷۱۲۰۰۰۰ ریال
این اعتماد به صفروب هست که یک دو سه پی را این چنین موفق کرده است
یک دو سه پی | درگاه واسط پرداخت اینترنتی
-
تعداد تشکر ها از safeith به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2014, 14:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
safeith
همان طور که قبلا اعلام شده بود در فاز دوم از پروژه یک دو سه پی قرار بود شکل ظاهری سایت دستخوش یک سری از تغییرات گردد و ما هم به قول خود عمل کرده و تا حدودی آن را بهبود بخشیدم و در مراحل بعدی تکمیل تر خواهد بود، در حال حاضر یک دو سه پی با تعداد ۵ درگاه از بانک های مختلف در حال سرویس دهی می باشد، تمامی درگاه های واسط ارائه شده به صورت هوشمند می باشد،فعالیت یک دو سه پی تاکنون به شرح ذیل اعلام می گردد
تعداد اعضا ثبت نامی : ۱۲۶ نفر
تعداد کل تراکنش ها : ۹۶۵ عدد
تعداد تراکنش ها موفق : ۹۵۲ عدد
مبلغ کل تراکنش : ۵۷۱۲۰۰۰۰ ریال
این اعتماد به صفروب هست که یک دو سه پی را این چنین موفق کرده است
یک دو سه پی | درگاه واسط پرداخت اینترنتی
سلام هم زبان
قالب های One page با سلیقه وب فارسی سازگار نیست
از یک خرداد هم اینماد احتمالا برای شما هم اجباری میشه هم برای پایداری خودتون هم برای اعتماد بیشتر و مستحکم تر برای دریافت اینماد اقدام کنین
با ارزوی موفقیت
-