در خصوص تبلیغات توی هر پلن با فونت و رنگ متفاوت مقدار حجم و در صفحات دیگر و قوانین توضیحات تکمیله! شما اگه یه سرچ تو نت به زبان انگلیسی بزنید می بینید سرویس های DDoS Protection هم به همین نحو تبلیغات دارند! بعضی ها حتی محدودیت حجم حملات دیداس را نمی زنند!
نه اتفاقا بابت لینک ناراحت نیستم, چون همیشه با مشتریانم صادق بودم نه مثل میهن وب هاست که چند روزه زیر حملات DDoS هست و برای مخفی کردن ضعفش یه خبر هم در این مورد تو سایتش نزده!
بحث سر اینه که شما معنی درستی از DDoS Protection برداشت نکردید! DDoS Protection صرفا به این نیست که "جلوی حملات دیداس گرفته میشه" ! اصلا این جمله مسخره هست!
DDoS protection یعنی نسبت به سرور ها و دیتا سنتر های معمول امنیت بالا تری داشته باشد! یه سرور DDoS protection که ما داریم ماهیانه 900 دلار هزینشه, اگه همون سرور بردارند بیارن تو هتنرز با همون مشخصات سخت افزاری ممکنه بدن 15 یا 200 دلار ! بستگی به دیتا سنتر شما داره که چه قدر در برابر حملات DDoS مقاومت کنه!
مثال ساده اینکه من می گم بنز ماشین سریعی هست, مثلا 300 کیلو متر سرعت داره, بعد بوگاتی یه ماشین زده 450 هم میره, خوب الان بنز ماشین سریعی نیست دیگه؟ شاید از بوگاتی سریعتر نباشه اما در مقایسه کلی سریع هست!
کلود فلر یکی از بهترین هاست و این ثابت شده یعنی بیشترین حجم مقاومت در برابر DDoS مربوط به کلود فلر میشه که دلیلش هم پراکندگی سرور ها در سطح دنیا می باشد که به راحتی می تواند درخواست ها را تفکیک و بررسی کند!
اگه دقت کنید گفتم بیشترین حجم نگفتم نا محدود!
امیدوارم متوجه منظور من شده باشید