صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22

موضوع: چرا asp.net انتخاب اول کسب و کارهای بزرگ مثل بانکها و ادارات و اینترتیمنت هاست؟

عضو دائم arc1o0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    523
    تشکر تشکر شده 
    3,739
    تشکر شده در
    2,026 پست

پیش فرض پاسخ : چرا asp.net انتخاب اول کسب و کارهای بزرگ مثل بانکها و ادارات و اینترتیمنت هاست؟

شاید بشه استیل بودن و سکیور بودن رو مطرح کرد

از نظر من فونداسیون( فوندیشن) محکم تری داره

2. # ADS

عضو انجمن M.Abooali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

پیش فرض پاسخ : چرا asp.net انتخاب اول کسب و کارهای بزرگ مثل بانکها و ادارات و اینترتیمنت هاست؟

asp.net را می توان در چندین زبان اعم از سی شارپ و وبی دات نت و... توسعه داد. امنیت در وب یکی از دلایل مهم نگرانی توسعه گران و وب مستر ها می باشد و می شود گفت تدابیر امنیتی جالبی برای جلوگیری از نفوذ هکرها به کار برده است. این امر یکی از مهم ترین عوامل برتری آن می باشد.asp.net با ارائه کنترل های قدرتمند وب و ارائه راهکارهای مناسب و بهینه جهت ارتباط با بانک ها اطلاعاتی تحولی عظیم در توسعه نرم افزاری وب به وجود آورد..
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

4. تعداد تشکر ها از M.Abooali به دلیل پست مفید

عضو جدید parmenides آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    38 پست

سلام
    asp خوبه اگه، برنامتون در حد وب سایت باشه، خوبه اگه بودجه شما محدود باشه، می‌روید سراغ asp چون برنامه نویس ارزون تری داره هر کسی‌ با اون "drag and drop" محیط برنامه نویسی می‌تونه کار کنه . برای سیستم‌های "enterprise and mission critical" مثل سیستم‌های بانکی‌ مناسب نیست. در ضمن بانک‌ها هم سیستم‌هاشون رو با جاوا می‌نویسن چون جاوا "reliable and scalable" هست! کلا asp برای کارهای متوسط و کوچیک مناسبه. پی‌اچ‌پی کار نیستم ولی‌ فکر میکنم یه php خراب مدل ۹۸ مطمئن تر از asp ۲۰۲۰ عمل میکنه. اکثر شما از همون ویندوز که asp رو هاست میکنه فراری هستین چون هر بار که ریست کنین ممکنه بالا نیاد اما رو سیستم عامل‌های دیگه اینطوری نیست "troubleshooting" رو لینوکس معنی‌ داره اما تو ویندوز نه معنی‌ نداره. تکنولوژی‌های میکروسافت ساده هستند و برای کار‌های ساده مناسب، حرفه‌ای گری با سادگی‌ یه جا جمع نمیشن. تو میکروسافت تکنولوژی شما محدود میشین به یه تعداد تکنولوژی خاص، اما تو چارچوب‌های دیگه تنوع تکنولوژی کمک میکنه که طراحی قوی تری بسته به نیاز‌های پروژتون داشته باشین. تا اونجایی‌ که یادمه بچه‌های asp کار ورژن جدید فرمورک که میومد عزا میگرفتن چجوری آپدیت کنن کدهای برنامشون رو.

عضو انجمن M.Abooali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

parmenides

شخصا تجربه اجرای پروژه های حقیقی نه آزمایشی با خیلی زبان ها مثل php و پرل و asp را داشتم. جاوا هم در حد توسعه کار کردم و نمیشه گفت در حد اونها.

اما باید عرض کنم شما دید غلط و اشتباهی نسبت به مایکروسافت و محصولاتش دارید.

جهت درک بهتر مطلب کافیه به همین دیتاسنترهایی که ازشون سرویس میگیرید یک نگاه بندازید، تا متوجه بشید چند درصد اونها سایت های خودشان را با asp کار کردند.

ضمنا شما بر چه اساس گفتین ارزان تر ؟ احتمالا تو این حوزه تجربیات کمی دارین. گران قیمت ترین محصولات الان همون asp ها هست. کافیه به چهارتا فروشگاه اسکریپت سر بزنید تا متوجه بشید.

بله شاید شما دارید مثلا محصولاتی که چهارتا دانشجو که asp را دست و پا شکسته و خواندن با مثلا تیم های حرفه ای دیگر زبان ها قیاس میکنید که ارزان باشد. اگر نه یک شرکت یا یک فرد که مثلا به چند زبان مسلط باشد، شک نکنید برای محصول شما اگر قرار باشد به زبان asp باشد معمولا دستمزد بیشتری می گیرد. مثل خود بنده.

البته من در مورد قضاوت غلط شما بحث مطرح کردم. اگر نه شخصا بین کل زبان ها php گزینه اولم هست.
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

7. تعداد تشکر ها از M.Abooali به دلیل پست مفید

عضو انجمن rezaonline.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Na3er نمایش پست ها
    من مدتی هست دقت کردم تمام سایتهای قدر از asp.net استفاده میکنند و اگر هم با php باشند تغییر میکنند و کوچ میکنند به سرور ویندوز؟
    احتمالا دقت کرده باشید ، اکثر بانکها و مراکز دولتی ، فقط باشرکتها کار میکنند و نه با اشخاص .
    افرادی هم که در شرکتها استخدام میشن چون ملاک چند سال قبل مدرک دانشگاهی بود پس دانشجویان ده سال پیش هستن و احتمالا اینم بدونید در دانشگاه asp , #C و C++ تدریس میشه پس بر همین روال asp در ایران بیشتر مورد استفاده قرار گرفت و این دلیل بر غالب بدون آن به پی اچ پی نیست .

اما نکته دیگر اینکه جدیدا در سایتهای دولتی هم نمونه هایی از استفاده از پی اچ پی دیده میشود و احتمال اینکه بیشتر هم شود زیاد هست چون احتمالا چندی پیش در اخبار شنیدید که سازمان های دولتی اجبارا باید به لینوکس مهاجرت کنند پس در نتیجه سایتها هم به ترتیب باید خودشون رو سازگار کنند که در این میان ASP سازگاری ندارد (مگر در پروژهایی بصورت محدود)
    نمونه سایت جدید سایت شاپرک شرکت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت شاپرک - صفحه اصلی هست که با پی اچ پی و فریم ورک Yii پیاده سازی شده است .

موفق باشید

9. تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    38 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Abooali نمایش پست ها

جهت درک بهتر مطلب کافیه به همین دیتاسنترهایی که ازشون سرویس میگیرید یک نگاه بندازید، تا متوجه بشید چند درصد اونها سایت های خودشان را با asp کار کردند.
    .
    دیتا سنتر ها از asp برای وب سایت خودشون استفاده می کنن. وب سایت آنها فقط برای ارتباط با سیستم مجازی سازیشون استفاده میشه و این سیستم مجازی سازی با زبان های مایکروسافت نوشته نمی شوند. مجازی ساز ها با استفاده از RestApi و یا SDK ها امکان کنترل را برای برنامه نویس فراهم می کنند. بنا بر این پنل دیتا سنتر ها جز برنامه های حساس به شمار نمی آید و asp برای آنها مناسبه. سیستم های که عملکرد آنها حساس "
    mission critical
    " و خطا در آنها پذیرفتنی نیست را با جاوا پیاده سازی می کنند. کدوم سیستم بانکی رو با .Net تکنولوژی نوشتن دوستان اگه نمونه دارید مطرح کنید، اون چند تایی که من میشناسم رو با جاوا نوشتن. سوییچ های پیامک رو هم میدونم با جاوا نوشتن.

ضمنا شما بر چه اساس گفتین ارزان تر ؟ احتمالا تو این حوزه تجربیات کمی دارین. گران قیمت ترین محصولات الان همون asp ها هست. کافیه به چهارتا فروشگاه اسکریپت سر بزنید تا متوجه بشید.
    .
    اران تر است. سعی کنید یک پروژه تعریف کنید و ساعت کار مورد نیاز را بر آورد کنید. اگه بخواهید با برنامه نویسان خوب .Net کار کنید خیلی به صرفه تر و ارزون تر از کار با برنامه نویسان جاوا میتونید کار را تمام کنید خودتونم این رو میدونید، تست کنید. با .Net محصول سریع حاضر میشه فقط همین.

بله شاید شما دارید مثلا محصولاتی که چهارتا دانشجو که asp را دست و پا شکسته و خواندن با مثلا تیم های حرفه ای دیگر زبان ها قیاس میکنید که ارزان باشد. اگر نه یک شرکت یا یک فرد که مثلا به چند زبان مسلط باشد، شک نکنید برای محصول شما اگر قرار باشد به زبان asp باشد معمولا دستمزد بیشتری می گیرد. مثل خود بنده.
    .
    بله منم مخاطب و نظرم برای برنامه نویسان و مهندسان نرم افزار بود نه آماتور ها و دانشجویان. دستمزد برنامه نویس خوب با هر زبانی که کار کنه بالا هست. اما برنامه نویس خوب باید زبان و تکنولوژی را بر اساس نیاز پروژه انتخاب کنه. asp خوبه برای کارهای متوسط و کوچک که نیاز به گسترش و پایداری ۹۹٪ ندارند. php را نمی دونم اما java,Python, Nodejs به همراه معماری های RestFul را برای پروژه های دیگه پیشنهاد می کنم.

البته من در مورد قضاوت غلط شما بحث مطرح کردم. اگر نه شخصا بین کل زبان ها php گزینه اولم هست.
    پس زنده باد اپن سورس
    سادگی با حرفه ای گری یک جا جمع نمیشه دوستان.

تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    38 پست

اما باید عرض کنم شما دید غلط و اشتباهی نسبت به مایکروسافت و محصولاتش دارید.
    جهت اطلاع، از بین دیتاسنتر های زیر فقط سایت یکی با asp نوشته شده است.

Hetzner Online AG

https://www.ovh.co.uk
    The server for all your projets - So you Start
    تکنولوژی سمت سرور نامشخص است.

Redstation - UK dedicated servers, colocation, managed services and IP transit

Server Colocation Data Center | Jacksonville Florida

Stream Data Centers | Data Centers for Corporate Users

تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط parmenides : May 6th, 2014 در ساعت 10:03

عضو انجمن Na3er آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    70
    تشکر تشکر شده 
    209
    تشکر شده در
    168 پست

ASP.NET is used by 17.6% of all the websites whose server-side programming language we know.

PHP is used by 81.9% of all the websites whose server-side programming language we know.

تقریبا 30% از 81 رو باید پای ورد پرس گذاشت

عضو انجمن us12 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    75
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    198 پست

در جواب سوال استارتر باید عرض کنم بیشتر اینکه میبینید سیستم های دولتی از ASP استفاده میکنند بخاطر نرم افزار تحت ویندوزی است که کارهای اتوماسیون اداری اون اداره را انجام میدهد و برنامه نویسان اون سیستم به جهت سادگی در ارتباط بین نرم افزار و وب سایت و درگیر مسائل soaping نشدن سریع ترین گزینه یعنی ASP را انتخاب میکنند وگرنه در قدرت و سرعت سرور ها لینوکس شکی نیست.
    برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
    ----------------------------------------------------------

عضو انجمن MEHDI KARAMI آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    664
    تشکر تشکر شده 
    543
    تشکر شده در
    355 پست

یکی از دلایلش اینه که در داخل ایران طراح asp بیشتره به همین دلیل جا افتاده تر هستش

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)