-
April 29th, 2014, 08:54
عضو انجمن
پاسخ : رونمایی از ورژن جدید nginxpanel ورژن 2

نوشته اصلی توسط
shivahost
بله ممنون! اونقوت خسارتی که میخوریم چی میشه تا اون زمان!؟
جناب فتاحی لطفا مسئولیت پذیر باشید! اصلا نباید برای همچین پلاگینی چنین مشکلی پیش بیاد!
سلام دوست عزیز
کی این اتفاق افتاده که ما خبر نداریم ؟ اگه همچین اتفاقی بیوفته چند هزارتا سایت صداشون در میاد . دیشب تا ساعت 2 شب بنده آنلاین بودم و ندیدم مشکلی داشته باشه . حال شما ساعت 4 صبح اومدید اینجا پست گذاشتید الان هم 8 صبحه !
بنده هیچوقت پشت مشتریام رو خالی نکردم و در هر حالت جواب تیکت ها رو دادم . به هر حال بنده از شما عذرخواهی میکنم اگه مشکلی پیش اومده و اونوقت شب متوجه نشدم . لطف کنید اگه مشکلی هست تیکت ارسال کنید حتما مشکلتون رو حل میکنیم .
در ضمن ورژن جدید پلاگین هم آپلود کردم ولی شماره ورژن رو تغییر ندادم. به عبارتی آخرین ورژن آپدیت شده . میتونید پلاگین رو حذف و مجددا نصب بفرمایید که بهینه شده آخرین ورژن هست .
-
تعداد تشکر ها از ali_fattahi به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2014 08:54
# ADS
-
April 29th, 2014, 10:49
عضو انجمن
با عرض پوزش خدمت مشتریان عزیز . ایمیلی از طرف سرویس دهنده هاست به دست ما رسید که در حال تعمیر شبکه سرور هستند و "احتمال" این که در ساعات آینده ممکنه سایت برای برخی ISP ها باز نشه . احتمال این که برای لایسنس ها مشکلی پیش بیاد 1% هست و مشتریان نگران موضوع نباشن و در صورت پیش آمدن هر مشکلی طی این ساعات برای جلوگیری از هر مشکلی در سایت خود میتونید به صورت موقت با دستور زیر به آپاچی سویچ کنید تا سایت روند عادی کارکرد خود را داشته باشد
/usr/local/directadmin/scripts/swich_to_apache
و در صورت نیاز میتونید با ایمیل زیر با ما در ارتباط باشید
nginxpanel@gmail.com
لازم به ذکر است در طی 2 سال فعالیت ما این اولین بار هست که چنین مشکلی ممکنه پیش بیاد و در طی چند روز آینده سایت به سرورهای cloud انتقال داده میشه که بتونیم کیفیت بهتری رو برای در روند کارکرد داشته باشیم
با تشکر از همراهی شما
-
تعداد تشکر ها ازali_fattahi به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2014, 12:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ali_fattahi
سلام دوست عزیز
کی این اتفاق افتاده که ما خبر نداریم ؟ اگه همچین اتفاقی بیوفته چند هزارتا سایت صداشون در میاد . دیشب تا ساعت 2 شب بنده آنلاین بودم و ندیدم مشکلی داشته باشه . حال شما ساعت 4 صبح اومدید اینجا پست گذاشتید الان هم 8 صبحه !
بنده هیچوقت پشت مشتریام رو خالی نکردم و در هر حالت جواب تیکت ها رو دادم . به هر حال بنده از شما عذرخواهی میکنم اگه مشکلی پیش اومده و اونوقت شب متوجه نشدم . لطف کنید اگه مشکلی هست تیکت ارسال کنید حتما مشکلتون رو حل میکنیم .
در ضمن ورژن جدید پلاگین هم آپلود کردم ولی شماره ورژن رو تغییر ندادم. به عبارتی آخرین ورژن آپدیت شده . میتونید پلاگین رو حذف و مجددا نصب بفرمایید که بهینه شده آخرین ورژن هست .
من نمی دانم چرا پلاگین بطور اتوماتیک از سرور حذف شده بود!؟ ممکنه دلیلش رو بفرمایید؟ دفعه دوم هست که این اتفاق برای ما می افتد!
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2014, 12:38
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2014, 12:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
من نمی دانم چرا پلاگین بطور اتوماتیک از سرور حذف شده بود!؟ ممکنه دلیلش رو بفرمایید؟ دفعه دوم هست که این اتفاق برای ما می افتد!
به علت مشکلی بود که در اسکریپت آپدیت پلاگین وجود داشت و بعد از اومدن نسخه جدید که پلاگین به صورت اتوماتیک میخواسته آپدیت بشه مراحل حذفش درست انجام میشده ولی نصب مجددش مشکل داشته که از سرور حذف میشده و مجددا نصب نمیشده . شما میتونید در بخش تیکت ها اعلام کنید تا به تعداد روزهایی که پلاگین حذف شده بوده به لایسنس شما اضافه کنیم که خدای نکرده حقی بر گردن ما نمونده باشه . باز هم میگم بابت این مشکلات از شما عذرخواهی میکنم
-
-
April 29th, 2014, 12:46
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ali_fattahi
به علت مشکلی بود که در اسکریپت آپدیت پلاگین وجود داشت و بعد از اومدن نسخه جدید که پلاگین به صورت اتوماتیک میخواسته آپدیت بشه مراحل حذفش درست انجام میشده ولی نصب مجددش مشکل داشته که از سرور حذف میشده و مجددا نصب نمیشده . شما میتونید در بخش تیکت ها اعلام کنید تا به تعداد روزهایی که پلاگین حذف شده بوده به لایسنس شما اضافه کنیم که خدای نکرده حقی بر گردن ما نمونده باشه . باز هم میگم بابت این مشکلات از شما عذرخواهی میکنم
ما از سرویس شما بسیار راضی هستیم، همینکه پاسخگو هستید و اشکال خود را قبول می کنید و سعی در بهتر کردن آن دارید عالیه.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2014, 13:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
ما از سرویس شما بسیار راضی هستیم، همینکه پاسخگو هستید و اشکال خود را قبول می کنید و سعی در بهتر کردن آن دارید عالیه.
موفق باشید.
خواهش میکنم . امیدوارم بتونیم سرویس های بهتری رو به مشتریامون ارائه بدیم و همیشه راضی نگهشون داریم.
-
-
April 29th, 2014, 14:45
عضو انجمن
آقای فتاحی، با تشکر از زحمات شما. کی سایتتون بالا میاد؟
-
تعداد تشکر ها از zigma4000 به دلیل پست مفید