سلام دوست عزیز
کی این اتفاق افتاده که ما خبر نداریم ؟ اگه همچین اتفاقی بیوفته چند هزارتا سایت صداشون در میاد . دیشب تا ساعت 2 شب بنده آنلاین بودم و ندیدم مشکلی داشته باشه . حال شما ساعت 4 صبح اومدید اینجا پست گذاشتید الان هم 8 صبحه !
بنده هیچوقت پشت مشتریام رو خالی نکردم و در هر حالت جواب تیکت ها رو دادم . به هر حال بنده از شما عذرخواهی میکنم اگه مشکلی پیش اومده و اونوقت شب متوجه نشدم . لطف کنید اگه مشکلی هست تیکت ارسال کنید حتما مشکلتون رو حل میکنیم .
در ضمن ورژن جدید پلاگین هم آپلود کردم ولی شماره ورژن رو تغییر ندادم. به عبارتی آخرین ورژن آپدیت شده . میتونید پلاگین رو حذف و مجددا نصب بفرمایید که بهینه شده آخرین ورژن هست .
به علت مشکلی بود که در اسکریپت آپدیت پلاگین وجود داشت و بعد از اومدن نسخه جدید که پلاگین به صورت اتوماتیک میخواسته آپدیت بشه مراحل حذفش درست انجام میشده ولی نصب مجددش مشکل داشته که از سرور حذف میشده و مجددا نصب نمیشده . شما میتونید در بخش تیکت ها اعلام کنید تا به تعداد روزهایی که پلاگین حذف شده بوده به لایسنس شما اضافه کنیم که خدای نکرده حقی بر گردن ما نمونده باشه . باز هم میگم بابت این مشکلات از شما عذرخواهی میکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)